Το πρόγραμμα δολωματικών ψεκασμών στη Μεσσηνία την Δευτέρα 11/9 - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το πρόγραμμα δολωματικών ψεκασμών στη Μεσσηνία την Δευτέρα 11/9

Το πρόγραμμα δολωματικών ψεκασμών στη Μεσσηνία την Δευτέρα 11/9

Share This


 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας ανακοινώνει το Πρόγραμμα δολωματικών ψεκασμών που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 11/9//2023 ως ακολούθως:

Έναρξη δολωματικού ψεκασμού στις τοπικές κοινότητες: Πλάτσας, Καιν. Χωριού, Βασιλιτσίου, Καστάνιας και Αμφιθέας.

Συνέχιση του δολωματικού ψεκασμού στις τοπικές κοινότητες: Μ.Μαντίνειας, Αρφαρών, Πηδήματος, Αγ.Φλώρου, Εύας, Καλαμαρά, Αριστοδημείου, Λάμπαινας, Βαλύρας, Πηδάσου, Κουκουνάρας, Λαχανάδας, Ανδανίας, Λουτρού, Φίλια, Ασπροχώματος, Αντικάλαμου, Θουρίας και στην ΔΚ Πύλου (Πυλόκαμπος, Πύλα).

Επισημαίνουμε ότι:

  1. Οι ελαιοκαλλιεργητές παρακαλούνται να συνεργάζονται με τους συντελεστές του Προγράμματος καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής του.

  2. Το αναλυτικό πρόγραμμα ψεκασμών, με τις ημερομηνίες και τις αγροτικές περιοχές, του κάθε ψεκαστικού συνεργείου, αναρτάται σε πίνακες ανακοινώσεων ή/και σε καφενεία των Τοπικών Κοινοτήτων, με ευθύνη των εργολάβων, ώστε να λάβουν γνώση οι ελαιοπαραγωγοί.

  3. Οι ελαιοπαραγωγοί τις ημέρες των ψεκασμών να ανοίξουν τυχόν περιφραγμένα λιοστάσια για να υπάρχει πρόσβαση των συνεργείων ψεκασμού.

  4. Για την ασφάλεια των συνεργείων, οι ελαιοκαλλιεργητές οφείλουν να έχουν καθαρίσει τα λιοστάσια από διάφορα εμπόδια και ζιζάνια, ώστε να είναι προσβάσιμα και ασφαλή για τα συνεργεία ψεκασμού.

  5. Οι ελαιοπαραγωγοί παρακαλούνται να παρευρίσκονται στα λιοστάσια τους για την καλή εφαρμογή των ψεκασμών και να αναφέρουν έγκαιρα στην Υπηρεσία μας οποιοδήποτε πρόβλημα υποπέσει στην αντίληψή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages