Δωρεάν rapid tests σε Κορώνη και Χαρακοπιό του Δήμου Πύλου – Νέστορος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δωρεάν rapid tests σε Κορώνη και Χαρακοπιό του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Δωρεάν rapid tests σε Κορώνη και Χαρακοπιό του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Share This

 


 Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων covid-19 (rapid test), στα Κοινοτικά Καταστήματα Κορώνης και Χαρακοπιού του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας όντας σε άμεση επικοινωνία με τον συντονιστή δράσεων του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία Κώστα Βλαχοδημητρόπουλο, για τα δεδομένα και την πορεία του κορωνοϊού στην Μεσσηνία και ειδικότερα στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, συζήτησαν τον βέλτιστο σχεδιασμό που επιβάλλεται να ακολουθηθεί προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται άμεσα για τη διενέργεια rapid test.

Η Δημοτική Αρχή επισήμανε την ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων και αιτήθηκε την διενέργεια καθημερινών rapid tests, για την εξυπηρέτηση των πολιτών είτε ενηλίκων εμβολιασμένων είτε μαθητών, ώστε να περιορίζεται άμεσα η διασπορά σε περίπτωση θετικού κρούσματος.

Το αίτημα του δημάρχου έγινε δεκτό από τον κ. Βλαχοδημητρόπουλο και αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022 θα διενεργούνται δωρεάν rapid tests στις παρακάτω περιοχές και τις αντίστοιχες ώρες:

  • Κοινοτικό Κατάστημα Κορώνης 9.00 – 11.30
  • Κοινοτικό Κατάστημα Χαρακοπιού 12.00 – 15.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages