Μπήκε μέρα μεσημέρι σε κατάστημα της Καλαμάτας και έκλεψε 730 ευρώ από το ταμείο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μπήκε μέρα μεσημέρι σε κατάστημα της Καλαμάτας και έκλεψε 730 ευρώ από το ταμείο

Μπήκε μέρα μεσημέρι σε κατάστημα της Καλαμάτας και έκλεψε 730 ευρώ από το ταμείο

Share This


 Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία τις προηγούμενες μέρες για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συνολικά έγιναν έλεγχοι σε 1.112 άτομα, εκ των οποίων τα 885 ήταν Έλληνες και 227 αλλοδαποί, καθώς και σε 758 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 88 άτομα, από τα οποία 71 ήταν Έλληνες και 17 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 55 άτομα.

Ακόμα, βεβαιώθηκαν 342 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συλλήψεις

Αναλυτικά στη Μεσσηνία συνελήφθησαν:

-Τέσσερα άτομα για ναρκωτικά και ειδικότερα: Ένας 38χρονος στην Καλαμάτα καθώς κατείχε 0,8 γραμμάρια κοκαΐνης, ένας 22χρονος στην Καλαμάτα γιατί κατείχε 0,5 γραμμάρια χασίς, ένας 35χρονος στη Μικρομάνη διότι βρέθηκαν στην κατοχή του 57 ναρκωτικά δισκία και ένας 68χρονος στην Καλαμάτα για κατοχή 1,3 γραμμαρίων χασίς

-Ένας 18χρονος από την Καλαμάτα για κλοπή. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Δευτέρας και κατά το χρονικό διάστημα που τα καταστήματα κλείνουν μέχρι το απόγευμα, ο 18χρονος μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα σε καφεκοπτείο στην οδό Αριστομένους. Από το ταμείο αφαίρεσε 730 ευρώ, όμως οι κάμερες που είχε το κατάστημα τον κατέγραψαν και έτσι δεν ήταν δύσκολος ο εντοπισμός του. Την επόμενη ημέρα το απόγευμα αστυνομικοί τον εντόπισαν στην Καλαμάτα και τον συνέλαβαν.

-Δύο άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

-Μια 43χρονη για στέρηση δελτίου ταυτότητας

-Τρία άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-Ένας αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages