Την επαναλειτουργία της αεροπορικής γραμμής Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη ζητεί ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Την επαναλειτουργία της αεροπορικής γραμμής Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη ζητεί ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Την επαναλειτουργία της αεροπορικής γραμμής Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη ζητεί ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας

Share This


 
Την επαναλειτουργία της αεροπορικής γραμμής Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη ζητεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, επικρίνοντας την κυβέρνηση για τη διακοπή της, ενώ επιρρίπτει ευθύνες στην Περιφέρεια και τους δήμους.

Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο γραμματέας της Γιάννης Νικολακόπουλος, η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ παρατηρεί:

“Αλλο ένα τεράστιο πλήγμα δέχθηκαν οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και η αναπτυξιακή προοπτική της Μεσσηνίας και ευρύτερα της Νότιας Πελοποννήσου μετά και τον άγονο διαγωνισμό για τη συνέχιση της αεροπορικής γραμμής Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να διακοπεί η αεροπορική σύνδεσή μας με την Βόρεια Ελλάδα.

Μια αεροπορική σύνδεση η οποία είναι στρατηγικού χαρακτήρα για ολόκληρη την Πελοπόννησο, μιας και έδινε την δυνατότητα πέρα από την εξυπηρέτηση των φοιτητών, των εργαζόμενων και των επισκεπτών να αναπτυχθούν σχέσεις (εμπορικές και τουριστικές) όχι μόνο με την Βόρεια Ελλάδα αλλά και με τα Βαλκάνια, αλλά δυστυχώς ουδέποτε εφαρμόστηκε ένα στοχευμένο πλάνο προβολής τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εξωτερικό, με τεράστια ευθύνη της Περιφέρειας και των δήμων διαχρονικά.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο 4 μήνες από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στην φιέστα που διοργανώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου Καλαμάτας, που περιελάμβαναν άφθονες υποσχέσεις ανάπτυξης και γλαφυρές περιγραφές για τις προοπτικές της Μεσσηνίας.

Δυστυχώς ήρθε η πραγματικότητα για να προσγειώσει όσους συνεπαρμένοι πείστηκαν από τα μεγάλα ‘θα’. Οι ευθύνες της κυβέρνησης για την φθίνουσα πορεία της Μεσσηνίας σε όλους τους τομείς είναι τεράστια. Παθητικοί θεατές τα στελέχη της μαζί με τους υποψηφίους αυτοδιοικητικούς περιφέρονται ανά την Πελοπόννησο προς άγρα ψήφων, τάζοντας ανάπτυξη στα λόγια, αδυνατώντας να αντιληφθούν το ισχυρό πλήγμα που έχει δεχθεί η περιοχή μας από την αρνητική αυτή εξέλιξη. Τα δε κυβερνητικά στελέχη βρίσκονται μεταξύ θερινής ραστώνης και μέθης από την εκλογική νίκη, ωστόσο οι πολίτες βιώνουν καθημερινά τα τεράστια προβλήματα, την ανέχεια και την ανασφάλεια. Μιας και αντί να δημιουργούνται οι περίφημες αναπτυξιακές προοπτικές, τελικά η Μεσσηνία και η Νότια Πελοπόννησος απομονώνεται. Ας συνειδητοποιήσουν πως η αλαζονεία της εξουσίας είναι κακός σύμβουλος και τίποτα δεν είναι δεδομένο!”.
Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ καλεί “τους πολίτες στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου να στείλουν ισχυρό μήνυμα απέναντι σε όσους τους αντιμετωπίζουν ως ιθαγενείς και σε όσους λειτουργούν ως βιτρίνα της κυβέρνησης, σιωπώντας” και καλεί “την ύστατη αύτη ώρα την κυβέρνηση και τα στελέχη της να ξυπνήσουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ας δρομολογήσουν ότι απαιτείται για την επαναλειτουργία της γραμμής χθες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages