Αποκατάσταση φθορών από το Δήμο, σε σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αποκατάσταση φθορών από το Δήμο, σε σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη

Αποκατάσταση φθορών από το Δήμο, σε σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη

Share This

 


Άμεση ήταν η καταγραφή και η αποκατάσταση φθορών σε σχολεία της Καλαμάτας που τις προηγούμενες ημέρες τελούσαν υπό κατάληψη. Οι εργασίες αποκατάστασης πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο, προκειμένο
υ τα σχολεία να επαναλειτουργήσουν δίχως προβλήματα.

Υπό κατάληψη τελούσαν τις προηγούμενες ημέρες το 4ο, 5ο και 6ο Γυμνάσιο, το 1ο, 3ο και 4ο ΓΕΛ καθώς και τα σχολεία που στεγάζονται στο συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού. Σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ν. Μεσσηνίας υπό κατάληψη βρίσκεται μόνο το 1ο Γυμνάσιο.

Με εντολή Δημάρχου υπήρξε άμεσα από τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου και τον αρμόδιο τεχνικό – υπεύθυνο συντήρησης των σχολείων, αυτοψία – καταγραφή φθορών που προκλήθηκαν (σπασμένες πόρτες, τζάμια, καρέκλες, αφαίρεση ηλεκτρονικού υλικού κ.λπ.) και συνεργεία προέβησαν στις σχετικές εργασίες αποκατάστασης, οι οπποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Σημειώνεται ότι σε μία εκ των περιπτώσεων, μετά από αίτημα της Αστυνομία, παραδόθηκε υλικό που είχε καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του σχολείου.

Φώτο Αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages