Παρατάξεις αντιπολίτευσης: Ο ευτελισμός των διαδικασιών και του Συνδέσμου Ύδρευσης δεν έχει όρια! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παρατάξεις αντιπολίτευσης: Ο ευτελισμός των διαδικασιών και του Συνδέσμου Ύδρευσης δεν έχει όρια!

Παρατάξεις αντιπολίτευσης: Ο ευτελισμός των διαδικασιών και του Συνδέσμου Ύδρευσης δεν έχει όρια!

Share This

 


Έντονη κριτική άσκησαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης για την τοποθέτηση ενός ακόμη προέδρου στο Σύνδεσμο Ύδρευσης του Κώστα Αθανασόπουλου.

Ο κ. Αθανασόπουλος είναι ο τέταρτος κατά σειρά πρόεδρος στην διετή δημαρχοντία του κ. Βασιλόπουλου καθώς είχαν προηγηθεί ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο Γιώργος Φάβας και ο Τάσος  Αγγελής.

Συγκεκριμένα σε κοινή τους ανακοίνωση οι εκπρόσωποι των 5 παρατάξεων των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης αναφέρουν:

Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν εκλογές στον Σύνδεσμο Ύδρευσης για ανάδειξη προέδρου και Αντιπροέδρου.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου έκανε αποδεκτή την παραίτηση κατά πλειοψηφία του κ. Αναστάσιου Αγγελή, ενώ η μειοψηφία δεν αποδέχθηκε την παραίτησή του.

Κατατέθηκαν δύο υποψηφιότητες του κ. Κων/νου Αθανασόπουλου υποστηριζόμενη από την πλειοψηφία  και του κ. Κων/νου Τσαπόγα υποστηριζόμενη από την μειοψηφία, κατόπιν αρνήσεως του κ. Αγγελή να αποδεχθεί την υποψηφιότητα που του πρότεινε η μειοψηφία.

Επί ψηφισάντων 15 ο κ. Αθανασόπουλος έλαβε 10 ψήφους ενώ ο κ. Τσαπόγας έλαβε 5 ψήφους.

Σε κοινή τους δήλωση οι εκπρόσωποι στο Σύνδεσμο Ύδρευση από τους δήμους  Καλαμάτας και Μεσσήνης αναφέρουν:

«Στις πρόσφατες εκλογές του Συνδέσμου Ύδρευσης στηρίξαμε την εκλογή στη θέση του Προέδρου το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Τάσο Αγγελή και για αντιπρόεδρο το δημοτικό σύμβουλο Μεσσήνης κ. Δημήτρη Αθανασακόπουλο.

Εκτιμήσαμε θετική την εκλογή του ως προέδρου του Συνδέσμου περιβάλλοντάς τον, με εμπιστοσύνη, βοηθώντας τον,παράλληλα στο δύσκολο έργο που έπρεπε να επιτελέσει,βάζοντας «πλάτη» σε αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Σήμερα ζούμε το παράδοξο, η δημοτική αρχή εκτελώντας χρέη «μαθητευόμενου μάγου» για πολλοστή φορά μέσα σε λίγους μήνες,μας καλεί να εκλέξουμε εκ νέου πρόεδρο και αντιπρόεδρο, καθώς θέλει να κρατήσει τις ενδοπαραταξιακές του ισορροπίες, «αποκεφαλίζει» τον απερχόμενο πρόεδρο, ο οποίος έτρεξε το θέμα της διέλευσης του αγωγού ύδρευσης Φ800.Τέτοιες πρακτικές τύπου χωρών “μπανανίας”, φέρνουν σε κίνδυνο το μεγαλύτερο έργο που έχει να εκτελέσει Σύνδεσμος, καθώς το έργο βρίσκεται στην πιο κρίσιμη φάση υλοποίησης.

Όλοι ζούμε με αγωνία κάθε ώρα καθυστέρησης αν θα προλάβουμε ή θα συμβεί το απευκταίο γεγονός του υπάρχοντος προβληματικού αγωγού. Ο ευτελισμός των διαδικασιών και του Συνδέσμου δεν έχει όρια!

Κρατάμε τα σοβαρά ερωτηματικά,παρακολουθούμε εντατικά και διαχωρίζουμε τη στάση μας από αυτήν την πρακτική. Είμαστε υποχρεωμένοι ιεραρχώντας τις αναγκαιότητες των δήμων μας και των συμπολιτών μας, να καταθέσουμε τη δική μας πρόταση για την προεδρία του Συνδέσμου, η οποία είναιο μέχρι πρότινος πρόεδρος κ. Τάσσος Αγγελής. Εάν αρνηθεί την υποψηφιότητα τότε προτείνουμε τον κ. Κων/νο Τσαπόγα.»

Τα μέλη του Δ.Σ.

  • ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών» (ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ)

  • ΛΙΑΠΠΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ» (ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

  • ΤΣΑΠΟΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ «ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ» (ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

  • ΦΑΒΒΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ «ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» (ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ)

  • ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» (ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑ ΜΑΤΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages