Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: Το ψηφοδέλτιο του Νίκου Κουτουμάνου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: Το ψηφοδέλτιο του Νίκου Κουτουμάνου

Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου: Το ψηφοδέλτιο του Νίκου Κουτουμάνου

Share This

 


«Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι το ποιος θα υλοποιήσει την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική αλλά το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ και οι συνδυασμοί της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ώστε να δυναμώσουν τα στηρίγματα του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, να ακουστούν οι διεκδικήσεις του λαού», τονίζει η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου, με την ευκαιρία της υποβολής του συνδυασμού της, επικεφαλής του οποίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου είναι ο Νίκος Κουτουμάνος.

«Ανακοινώνουμε το σύνολο του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ στην περιφέρεια Πελοποννήσου, της «Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου», με υποψήφιο περιφερειάρχη το Νίκο Κουτουμάνο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ» σημειώνει η Λαϊκή Συσπείρωση Πελοποννήσου και συνεχίζει: «Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στελεχώνεται από ανθρώπους αγωνιστές, με προσφορά, με αξίες και ιδανικά που δεν έχουν δεσμεύσεις σε επιχειρηματικά ή άλλα συμφέροντα. Υπάρχουν άνθρωποι αγωνιστές, που πρωτοστατούν στα σωματεία του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, στο κίνημα των μικρών επαγγελματιών και αγροτών, στο φοιτητικό κίνημα, στο κίνημα των συνταξιούχων που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν και θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, για τη βελτίωση της ζωής του λαού μας. Το ψηφοδέλτιο είναι αρκετά ανανεωμένο, με πολλούς από τους υποψηφίους να συμμετέχουν για πρώτη φορά. Επίσης, υπάρχουν άνθρωποι με διαφορετική πολιτική αφετηρία, συνεργαζόμενοι και συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, που συμφωνούν ότι τώρα είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να δοθεί πλήγμα στον αρνητικό συσχετισμό που έχει διαμορφωθεί στην περιφέρεια Πελοποννήσου, από την διοίκηση των εκλεκτών της ΝΔ, αλλά και των άλλων αστικών κομμάτων που όλοι τους συμφωνούν στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής σε επίπεδο περιφέρειας.

Καλούμε το λαό της Πελοποννήσου να ενισχύσει μαζικά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους δήμους και την περιφέρεια. Γιατί το πραγματικό δίλημμα δεν είναι το ποιος θα υλοποιήσει την κεντρική αντιλαϊκή πολιτική αλλά το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ και οι συνδυασμοί της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ώστε να δυναμώσουν τα στηρίγματα του λαού απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική, να ακουστούν οι διεκδικήσεις του λαού. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η δυνατή φωνή των εργαζομένων μέσα στα Δημοτικά και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Πιο πολλοί εκλεγμένοι κομμουνιστές και υποψήφιοι της “Λαϊκής Συσπείρωσης” σημαίνει πιο δυνατός ο λαός. Σημαίνει ότι θα υπάρχει μια ισχυρή, εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση, που θα ενώνει τον αγώνα της με το εργατικό-λαϊκό κίνημα και τις διεκδικήσεις των σωματείων, που θα βάζει μπροστά τις ανάγκες και θα απαιτεί να φτιαχτούν οι αναγκαίες υποδομές, για την αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία του λαού μας».

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου έχει ως εξής:

Α.  Περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας

 1. Αθανασόπουλος Θανάσης

Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γεωπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

 1. Αναστασόπουλος Σάκης

Είναι συνταξιούχος και μένει στον Αντικάλαμο Καλαμάτας. Εκπροσωπεί τους αθίγγανους στη Μεσσηνία.

 1. Ανδρινόπουλος Γιώργος

Είναι Αγρότης. Γεννήθηκε  στα Ζερμπίσια και μένει στον Μελιγαλά

 1. Αποστολόπουλος Κώστας

Αγρότης από του Χανδρινού Πυλίας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Χανδρινού και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου. Είναι μέλος του Δ.Σ του Χανδριναϊκού Αθλητικού Συλλόγου.

 1. Αποστολοπούλου Σοφία

Γιατρός, συνταξιούχος καρδιολόγος από το Χανδρινού, ζει μόνιμα στη Μεθώνη. Είναι δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δήμο Πύλου Νέστορος τα τελευταία 12 χρόνια.

 1. Γαλανόπουλος Γιάννης

Γιατρός, χειρουργός ορθοπεδικός, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επικουρικός επιμελητής στο ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ.

 1. Διασάκος Νίκος

οδοντίατρος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου, πρώην δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας, μέλος του ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και εκπρόσωπος στη ΓΣ της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

 1. Ζαφείρη Αγγελική

Είναι ιδιωτική υπάλληλος και μέλος του ΔΣ του Σωματείου Επισιτισμού Τουρισμού Μεσσηνίας.

 1. Καράμπελας Παναγιώτης

Οικοδόμος. Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων νομού Μεσσηνίας. Μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας. Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας οικοδόμων Ελλάδας. Παράλληλα είναι και μουσικός, ερμηνευτής και συνθέτης.

 1. Κότσιαρης Γιώργος (Λουλάς)

Μουσικός με μεγάλη προσφορά στην Μουσική  παράδοση, από τα Αρφαρά.

 1. Κουκούμης Σαράντος

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τριφυλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», συνταξιούχος και αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Τριφυλίας.

 1. Κουφαλάκου Ελένη

Συνταξιούχος υπάλληλος της ΕΡΑ Καλαμάτας.

 1. Κωνσταντόπουλος Σταύρος

Γεννήθηκε στο Μόναχο Γερμανίας και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Εργάζεται ως Πτυχιούχος βοηθός φαρμακοποιού για 30 συνεχόμενα χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Χαυτάκου και έχουν δύο κόρες.

 1. Λαμπροπούλου Γεωργία

Είναι φοιτήτρια του ΕΚΠΑ. Δουλεύει στον κλάδο του επισιτισμού. Ασχολείται με το θέατρο. Είναι μέλος στο Θεατρικό εργαστήρι Μεσσήνης και  της Θεατρικής Διαδρομής.

 1. Λογιώτης Τάκης

Αγρότης από τον Νερόμυλο, που παράλληλα ασχολείται με χωματουργικές εργασίες. Είναι μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Μεσσήνης.

 1. Μερτίκας Παναγιώτης

Εκπαιδευτικός στο 3ο Γυμνάσιο Καλαμάτας. Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ, κάτοχος Μεταπτυχιακών Τίτλων στη Θεωρητική Φυσική. Είναι μέλος της Ε.Ε. του Ν.Τ. Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ.

 1. Μπεσμπέα Αμαλία

Φιλόλογος στη δημόσια εκπαίδευση στο 2ο ΓΕΛ Καλαμάτας.  Σπούδασε Κλασσική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 1. Νικολαΐδου Ρίτα

Φιλόλογος στο Λύκειο Μελιγαλά, διευθύντρια του περιοδικού Θέματα Παιδείας.

 1. Νικοπούλου Νικολίνα

Βρεφονηπιοκόμος, διευθύντρια ΚΔΑΠ στη Μεσσήνη.

 1. Ντεμερούκα Μαργαρίτα

Ιδιωτική υπάλληλος, μέλος των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων και του Γυμνασίου Γαργαλιάνων, μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Τριφυλίας της ΟΓΕ. Είναι απόφοιτη από το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.. Έχει  μεταπτυχιακό τίτλο στη Δημόσια Ιστορία και παρακολουθεί νέο μεταπτυχιακό στο τμήμα Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

 1. Ξυδέα Όλια

Είναι εργαζόμενη στον τομέα του τουρισμού. Τελειόφοιτη του τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Είναι μέλος στον εθελοντικό σύλλογο Πολιτικής Προστασίας «ΓΑΙΑ», στον Άγιο Νικόλαο Δυτικής Μάνης, με καθήκοντα υποδιοικήτριας.

 1. Σεντεμέντες Γιάννης

Μελισσοκόμος, για πολλά χρόνια επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε πολλές ομάδες της Α΄ Εθνικής (Αστέρας Τρίπολης, Βέροια) και τις Β΄ Εθνικής (Πιερικός, Παναχαϊκή, Ιωνικός) ενώ έχει αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής στην Κύπρο.

 1. Σκλάβος Τάσος

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση και έκανε μεταπτυχιακό στη Διακυβέρνηση και τις Δημόσιες Πολιτικές. Από το 2022 είναι διδάκτωρ Πολιτικής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ αυτήν την περίοδο εκπονεί μεταδιδακτορική έρευνα στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με επίκεντρο τη μαρξιστική ανάλυση. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ και έχει εργαστεί σε ενημερωτικούς ιστοτόπους, ενώ μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι μέλος της Ένωσης Μεσσήνιων Συγγραφέων και έχουν κυκλοφορήσει 3 βιβλία του.

 1. Χρηστέα Στέλλα

Ιδιοκτήτρια συνεργείου αυτοκινήτων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Επισκευαστών Μηχανημάτων Μεσσηνίας και γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιοκτητών συνεργείων επισκευαστών αντλιών πετρελαιοκινητήρων πανελλαδικά. Είναι μεταλλειολόγος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Είναι πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 23ου νηπιαγωγείου Καλαμάτας.

Β. Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

 1. Αγαθίας Παναγιώτης

Συντηρητής έργων τέχνης και αρχαιολογικών ευρημάτων στην Εφορία Αρχαιοτήτων Λακωνίας, δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης, Πρόεδρος του Πανλακωνικού Αθλητικού Συλλόγου Σπάρτης.

 1. Αναγνωστοπούλου Ελένη

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος Δ. Μονεμβάσιας.

 1. Βαβουγυιού Μαρία

Συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος.

 1. Βαλιώτη Ελένη

Λογίστρια – φοροτεχνικός, μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Φοροτεχνικών Λογιστών Λακωνίας,  μέλος του ΔΣ  της Ομάδας Γυναικών Σπάρτης.

 1. Βουνάσης Αλέκος

Γιατρός ακτινολόγος – ακτινοδιαγνώστης, δημοτικός σύμβουλος Δ. Σπάρτης.

 1. Βουλουμάνος Γρηγόρης,

Πολιτικός Μηχανικός, γραμματέας του συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Λακωνίας.

 1. Βρουλίτης Βασίλης

Αγρότης, Γραμματέας Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου.

 1. Ζάβαλης Τριαντάφυλλος

Εκπαιδευτικός, μέλος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λακωνίας.

 1. Κόκκορης Γεώργιος

Μουσικός και  αγρότης από τους Μολάους.

 1. Κολοβός Ηλ. Χρήστος

Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μόντρεαλ, διευθυντής ορχήστρας-  ερευνητής- βιολονίστας.

 1. Κυριακουλάκου Ευγενία,

Φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου ΓΠΑ.

 1. Οικονόμου Ματίνα

Μέλος της επιτροπής αγώνα ενάντια στην εγκατάσταση αιολικών πάρκων και δικτύου υψηλής τάσης στη Χερσόνησο Μαλέα.

Γ. Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

 1. Γόντικας Νίκος

Δημόσιος υπάλληλος – εφοριακός, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΠεΣΥ Πελοποννήσου.

 1. Δαμαλάς Αριστείδης

Συνταξιούχος δάσκαλος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΚΚΕ.

 1. Θεοδωράκης Νίκος

Δημοσιογράφος.

 1. Κουκουλά Χριστίνα

Αυτοαπασχολούμενη στη Μεγαλόπολη.

 1. Μπιμπίρη Παυλίνα

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

 1. Πανούση Παναγιώτα

Μηχανολόγος Μηχανικός, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας.

 1. Σκορδάκη –Γιαννακοπούλου Φιλένια

Φοιτήτρια, πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου νοσηλευτικής του πανεπιστημίου στην Τρίπολη, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Πελοποννήσου  της ΚΝΕ.

Δ. Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας

 1. Γκιόκα Βασιλική

Έμπορος, συνδικαλίστρια, μέλος του ΔΣ της Ομάδας Γυναικών Ναυπλίου (ΟΓΕ), κάτοικος Ναυπλίου, Γραμματέας της ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ.

 1. Εμμανουήλ Αγγελική

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών των σχολείων του Δήμου Ναυπλίου, κάτοικος Ναυπλίου.

 1. Θεοδοσίου Γιώργος

Αγρότης – παραγωγός λαϊκών αγορών, μέλος του παραρτήματος της Νέας Κίου του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, από τη Νέα Κίο.

 1. Κολιζέρας Θανάσης

Βιομηχανικός εργάτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών, πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Κορινθίας – Αργολίδας, μέλος του ΔΣ του επιχειρησιακού σωματείου εργαζομένων στην «ΕΑΣ-ΡΕΑ», από τις Μυκήνες.

 1. Κρόκος Μιχάλης

Αγρότης, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, από το Κυβέρι.

 1. Μαρίνης Σπύρος

Δάσκαλος, Γ.Γ της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, από το Ναύπλιο.

 1. Μπαβέλλας Βασίλης

Χειρουργός ορθοπεδικός στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου, πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αργολίδας, από τον Ίναχο.

 1. Τζαβέλλα Κατερίνα

Συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, κάτοικος Επιδαύρου.

 1. Χατζηαναστασίου Αγγελική

Μισθωτή λογίστρια, ταμίας του ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μέλος του ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου, από τη Νέα Κίο.

 1. Χατζηγεωργίου Δημήτρης

Λογιστής, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Άργους, από τη Νέα Κίο.

 1. Πασσάς Νίκος

συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, από το Άργος.

Ε. Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας

 1. Αποστολοπούλου Μάγδα

Ζει στο Βραχάτι Κορινθίας. Εργάζεται  στην Ολυμπία Οδό. Είναι  πρόεδρος του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων.

 1. Ασημακόπουλος Χρήστος

Δημοτικός Σύμβουλος με Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, γραμματέας παραρτήματος ΠΕΑΕΑ ΔΣΕ Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, πρώην πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου.

 1. Κελλάρης Γιάννης

Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και  εργαζόμενος στην ΔΕΥΑ Σικυωνίων. Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας με την Λαϊκή Συσπείρωση Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑ Σικυωνίων και μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ (ΠΟΕ – ΔΕΥΑ).

 1. Λούκος Θανάσης

Εργαζόμενος στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, αντιπρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων. Έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης της ομοσπονδίας εξωραϊστικών συλλόγων οικιστών Αγ. Θεοδώρων.

 1. Σίμιτς Ευαγγελία

Συνταξιούχος ΙΚΑ, μέλος της διοίκησης του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κορινθίας.

 1. Παναγιωτόπουλος Νίκος

Συμβασιούχος εργαζόμενος στον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μέλος της διοίκησης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Κορινθίας, αντιπρόσωπος στο εργατικό κέντρο Κορίνθου. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης το 2019 στον Δήμο Ξυλοκάστρου.

 1. Παπαδά Βασιλική

Γεννημένη το 2002 με καταγωγή από τη Νεμέα. Είναι φοιτήτρια Νομικής στην Αθήνα. Ασχολείται με το θέατρο και το τραγούδι.

 1. Σαράμπαλης Κωνσταντίνος

Είναι από το Δερβένι, συνταξιούχος εκπαιδευτικός – Φυσικός  Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 1. Σπηλιώτης Πάνος

Γεννήθηκε στην Κυρά Βρύση Κορινθίας. Μένει στο Λουτράκι. Βιομηχανικός εργάτης. Πρόεδρος σωματείου εργαζομένων Σωματείου Βιομηχανίας Κατεργασίας Ξύλου ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΑΕ, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου και μέλος του γενικού συμβουλίου Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.

 1. Τσαρμπού Φρόσω

Εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα, Γραμματέας του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Κορινθίας.

 1. Τζέκου Φανή

Συνταξιούχος μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μέλος του Δ.Σ. Συνταξιούχων ΙΚΑ Κορινθίας.

 1. Φαρμάκης Νίκος

Ζει στο Καστράκι του Δήμου Νεμέας. Είναι συνταξιούχος αγρότης.

 1. Φρισύρας Γιάννης

Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, πρώην μέλος της διοίκησης σωματείου εργαζομένων Θριάσιου νοσοκομείου.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ  ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ                               ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ
ΝΟΜΟΣΔΗΜΟΣΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣΑΡ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣΔΥΤ ΜΑΝΗΣΚΟΜΠΟΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ58
ΚΑΛΑΜΑΤΑΣΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ125
ΜΕΣΣΗΝΗΣΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ99
ΠΥΛΟΥ- ΝΕΣΤΟΡΟΣΡΑΔΙΩΤΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ85
ΤΡΙΦΥΛΙΑΣΤΣΙΓΚΑΝΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ106
ΟΙΧΑΛΙΑΣΡΕΪΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ73
ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ546
ΛΑΚΩΝΙΑΣΑΝ ΜΑΝΗΣΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ60
ΕΥΡΩΤΑΚΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ74
ΣΠΑΡΤΗΣΑΡΦΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ100
ΣΥΝΟΛΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ234
ΑΡΚΑΔΙΑΣΝ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΧΕΙΛΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ37
Β ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΤΕΤΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ43
ΤΡΙΠΟΛΗΣΓΟΥΡΓΑΡΗΣΕΥΑΓΓΕΛΟΣ92
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ56
ΓΟΡΤΥΝΙΑΣΒΟΥΛΓΑΡΗ ΕΛΕΝΗ (ΛΕΝΑ)70
ΣΥΝΟΛΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ298
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣΑΡΓΟΥΣ-ΜΥΚΗΝΩΝΜΠΑΒΕΛΗ ΝΑΥΣΙΚΑ92
ΝΑΥΠΛΙΟΥΓΚΟΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ79
ΕΠΙΔΑΥΡΟΥΜΠΟΥΡΔΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ33
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣΣΑΡΑΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ43
ΣΥΝΟΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ247
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣΚΟΡΙΝΘΟΥΤΖΕΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)73
ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ50
ΣΙΚΥΩΝΑΣΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)59
ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ182
 ΓΕΝΙΚΟ  ΣΥΝΟΛΟ1507

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages