Με καταρρακτώδης βροχή το 11ο Καλαματιανό καρναβάλι και τους 4.000 καρναβαλιστές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με καταρρακτώδης βροχή το 11ο Καλαματιανό καρναβάλι και τους 4.000 καρναβαλιστές

Με καταρρακτώδης βροχή το 11ο Καλαματιανό καρναβάλι και τους 4.000 καρναβαλιστές

Share This

 


Ο καιρός δεν ήταν «σύμμαχος» στο 11ο Καλαματιανό Καρναβάλι καθώς η παρέλαση διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή. Αυτό ωστόσο δεν πτόησε σε καμία περίπτωση τους περίπου 4.000 καρναβαλιστές, κάθε ηλικίας, να διασκεδάσουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας να δώσουν το παρών στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη φετινή παρέλαση συμμετείχε και μια ομάδα από το διάσημο καρναβάλι του «Μαρτινιάνο» από τα ελληνόφωνα χωρίς της κάτω Ιταλίας και συγκεκριμένα το Σαλέντο. Εντυπωσίασαν με τις χειροποίητες μάσκες τους ενώ απόψε στις 8 στο χωριό της Αλαγονίας στην καρδιά του Ταΰγετου, θα παρουσιάσουν το δικό τους δρώμενο.

Παρουσία είχαμε και από το Κουκερι της Βουλγαρίας για 2η φορά που εντυπωσίασαν με τις στολές τους. Παρουσιαστής του 11ου Καλαματιανου καρναβαλιού ήταν ο Τόνι Σφίνος, ωστόσο η συναυλία του που ήταν προγραμματισμένη αμέσως μετά την παρέλαση ματαιώθηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν από τη βροχή.

Η διασκέδαση συνεχίζεται ωστόσο αυτή την ώρα, με αμείωτο ρυθμό στα καταστήματα εστίασης και αναψυχής της πόλης της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages