Κτήριο για να στεγάσει το Ειρηνοδικείο Πύλου αναζητά η Κτηματική Υπηρεσία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κτήριο για να στεγάσει το Ειρηνοδικείο Πύλου αναζητά η Κτηματική Υπηρεσία

Κτήριο για να στεγάσει το Ειρηνοδικείο Πύλου αναζητά η Κτηματική Υπηρεσία

Share This


 Κτήριο για τη στέγαση του Ειρηνοδικείου Πύλου αναζητά η Κτηματική Υπηρεσία Μεσσηνίας και ανακοίνωσε ότι θα διενεργηθεί μειοδοτική δημοπρασία.

Το ακίνητο που θα προσφερθεί πρέπει να διαθέτει χώρους μικτής επιφάνειας (εξαιρουμένων των χώρων κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων και κοινοχρήστων διαδρόμων) περίπου 360 τ.μ., ήτοι γραφειακούς χώρους μικτής επιφάνειας περίπου 284 τ.μ. και αρχειακούς (αποθηκευτικούς) χώρους μικτής επιφάνειας περίπου 75 τ.μ.,

Γίνονται δεκτά ακίνητα των οποίων οι επιφάνειες υπολείπονται μέχρι ποσοστού 5% των παραπάνω επιφανειών.

Το ακίνητο πρέπει να πληροί όλες τις προϋποθέσεις καταλληλότητας από άποψη φωτισμού, αερισμού, μέσων σκίασης, θέρμανσης, ψύξης/κλιματισμού, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.

Επίσης, το ακίνητο θα πρέπει να είναι ανεξάρτητο και να βρίσκεται εντός της πόλης της Πύλου. Δύναται δε να είναι αποπερατωμένο ή ημιτελές ή υπό ανέγερση και να παραδοθεί έτοιμο για χρήση στο Δημόσιο μέσα στην προθεσμία που θα ορισθεί στην απόφαση έγκρισης πρακτικών της δημοπρασίας και θα αναγράφεται στη σύμβαση μίσθωσης.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί από την Κτηματική στις 10 Απριλίου 2024, ημέρα Τετάρτη, από τις 9.30 έως τις 10.00 το πρωί, στο κτήριο της Κτηματικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας (οδός Αριστομένους 123, Πάρκο ΟΣΕ, Καλαμάτα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages