Η Μεσσηνία στους καλυτέρους προορισμούς του κόσμου για γκολ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Η Μεσσηνία στους καλυτέρους προορισμούς του κόσμου για γκολ

Η Μεσσηνία στους καλυτέρους προορισμούς του κόσμου για γκολ

Share This

 


Πριν από κάποια χρόνια δεν θα το πίστευαν εάν το άκουγαν οι ντόπιοι, αλλά είναι γεγονός.

Ο Χρύσανθος Διάκου επικεφαλής των ακαδημιών Γκολφ COSTA NAVARINO, εξηγεί ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο. Τα γήπεδα έχουν δημιουργηθεί με υψηλές προδιαγραφές και απευθύνονται σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, που βρίσκουν τις καλύτερες καιρικές συνθήκες που δεν μπορούν να έχουν στις χώρες της βορείου Ευρώπης.

Η Μεσσηνία στους καλυτέρους προορισμούς του κόσμου για γκολφ

Στην ακαδημία γκόλφ που λειτουργεί στην περιοχή 35 παιδιά από την περιοχή εκπαιδεύονται για να αντιμετωπίσουν σημαντικά ονόματα του χώρου σύντομα και να διεκδικήσουν τίτλους διεθνώς.

Δυο από τα γήπεδα έχουν κερδίσει βραβεία για την βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς πρόκειται για μια εμπειρία επιστροφής στην φύση με μαγευτική θέα στη γύρω ύπαιθρο, την θάλασσα και τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα, με απόλυτο σεβασμό στην διαχείριση του περιβάλλοντος.

Η Μεσσηνία στους καλυτέρους προορισμούς του κόσμου για γκολφ

Καθώς το γκόλφ επανήλθε ως ολυμπιακό άθλημα, ανοίγονται νέες προοπτικές ακόμη και για εκείνους που δεν γνωρίζουν το άθλημα, το οποίο δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται.  

Η Μεσσηνία στους καλυτέρους προορισμούς του κόσμου για γκολφ

Οι συνταξιούχοι στις ΗΠΑ επιλέγουν την Φλώριδα για το ζεστό κλίμα, τα γήπεδα γκόλφ και γιατί δεν έχει φόρο εισοδήματος φυσικών προσώπων, κρατικούς φόρους στην κοινωνική ασφάλιση ή στο εισόδημα από επενδύσεις, φόρο κληρονομιάς ή περιουσίας και οι συντάξεις είναι αφορολόγητες. Για αυτούς τους λόγους η Πολιτεία έχει αυξανόμενο πληθυσμό, τις περισσότερες επενδύσεις και την μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη. Ένα θέμα, τροφή για σκέψη όσον αφορά κάποιες περιοχές που φθίνουν πληθυσμιακά και οικονομικά.ertnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages