Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο

Πελοπόννησος: Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο

Share This

 


Λόγω του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών, μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους, άνω των 3,5 τόνων.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024, απ’ τις 4 το απόγευμα, μέχρι και τις 9 το βράδυ και το Σάββατο, 23 του μήνα, απ’ τις 8 το πρωί, μέχρι και τη μία το μεσημέρι, θα ισχύσει στους κλειστούς αυτοκινητόδρομους της Πελοποννήσου, η πιο πάνω απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων τύπου οχημάτων.

Πρόκειται για απαγόρευση που αφορά τον δρόμο Α7, απ’ τον ΑΚ Κορίνθου έως τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο Σπάρτης (κατεύθυνση προς Καλαμάτα) και τον Α71, απ’ τον ΑΚ Λεύκτρο έως τον ΑΚ Σπάρτης (κατεύθυνση προς Σπάρτη).

Τη Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024, απ΄ τις 3 το μεσημέρι, μέχρι και τις 9 το βράδυ, θα υπάρξει απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων φορτηγών, στον Α7, απ’ τον ισόπεδο κυκλικό κόμβο της Σπάρτης (περιμετρική Καλαμάτας) μέχρι τον ΑΚ Κορίνθου (κατεύθυνση προς Αθήνα_ και στον Α71, απ’ τον ΑΚ Σπάρτης, έως τον ΑΚ Λεύκτρου (κατεύθυνση προς Λεύκτρο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages