Καλαμάτα: Εργασίες στο χλοοτάπητα στην Παραλία με έργα λόγω των play off - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα: Εργασίες στο χλοοτάπητα στην Παραλία με έργα λόγω των play off

Καλαμάτα: Εργασίες στο χλοοτάπητα στην Παραλία με έργα λόγω των play off

Share This

 


Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η ΠΑΕ Καλαμάτα για την έναρξη των playoffs της Super League 2. Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Super League 1 και γι’ αυτό ρίχνει το βάρος τόσο στην ενίσχυση της αγωνιστικής της κατάστασης, όσο και στην άριστη προετοιμασία του γηπέδου.

Από χθες, 15 Μαρτίου, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας λαμβάνουν χώρα εργασίες αναζωογόνησης του χλοοτάπητα. Συγκεκριμένα, πραγματοποιείται ξάρισμα με μηχάνημα verticat, αερισμός με verti drain και λίπανση. Σκοπός των εργασιών είναι η βελτίωση της ποιότητας του αγωνιστικού χώρου και η δημιουργία ιδανικών συνθηκών για τους ποδοσφαιριστές ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν.

Η προετοιμασία

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα προπονήθηκε χθες χωρίς προβλήματα και θα συνεχίσει την προετοιμασία της με προπόνηση αύριο το πρωί. Η τρίτη προπόνηση της εβδομάδας έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη το απόγευμα.

Εκτός από τις προπονήσεις, η διοίκηση της ΠΑΕ Καλαμάτα αναμένει με αγωνία την κλήρωση για τα playoffs, η οποία θα καθορίσει τον πρώτο αντίπαλο της ομάδας.

Η αισιοδοξία επικρατεί στους κόλπους της ομάδας, η οποία καλεί τους φιλάθλους της να σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές σε αυτή την κρίσιμη φάση και να τους στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages