Καλαμάτα πλημμύρισε από κόσμο στη “Νυχτερινή Παρέλαση”-Μεγάλο πάρτι στο Ιστορικό κέντρο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα πλημμύρισε από κόσμο στη “Νυχτερινή Παρέλαση”-Μεγάλο πάρτι στο Ιστορικό κέντρο

Καλαμάτα πλημμύρισε από κόσμο στη “Νυχτερινή Παρέλαση”-Μεγάλο πάρτι στο Ιστορικό κέντρο

Share This

 


 H μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση που έγινε μέχρι σήμερα-Χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της πόλης

“Βούλιαξε” από κόσμο η Καλαμάτα το βράδυ του Σαββάτου με την πολυπληθέστερη καρναβαλική παρέλαση να διασχίζει όλη την Αριστομένους και να καταλήγει στο Ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου είχε στηθεί ένα μεγάλο πάρτι. Χιλιάδες καρναβαλιστές, αλλά και χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στην μεγάλη νυχτερινή παρέλαση “ΑυτοΦωτιστείτε”, με πολύ κέφι, χαρά, χρώματα και φώτα, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στις καρναβαλικές μουσικές του DJ Pantelis.

Ένα τεράστιο καρναβαλικό “ποτάμι” διέσχισε την Αριστομένους με τους καρναβαλιστές να δίνουν το ρυθμό και το κέφι και τον κόσμο που παρακολουθούσε, να ακολουθεί μέχρι και το ιστορικό κέντρο της πόλης. Μην ξεχαστείτε! Αύριο το κέφι συνεχίζεται με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση μετά τις 3 το μεσημέρι και την τελετή λήξης στην κεντρική πλατεία με το show του Tonis Sfinos!

Με μεγάλη επιτυχία η νυχτερινή αποκριάτικη παρέλαση στην Καλαμάτα με πάρα πολύ κόσμο να συμμετέχει σε ένα ξέφρενο πάρτι που ξεκίνησε στον κεντρικό ιστό της πόλης και είχε κατάληξ την πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου πραγματοποιήθηκε DJ Street  party με τον DJ PANTELIS.

                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages