Με τη στήριξη του ΣΕΒΕ και της ΠΕΔ Πελοποννήσου η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Με τη στήριξη του ΣΕΒΕ και της ΠΕΔ Πελοποννήσου η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Με τη στήριξη του ΣΕΒΕ και της ΠΕΔ Πελοποννήσου η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO»

Share This

 


Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων ΣΕΒΕ και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου στηρίζουν ενεργά την πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας για τη διοργάνωση της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕXPO».

Βασιλόπουλος Αθανάσιος, Πρόεδρος ΠΕΔ Πελοποννήσου«Η «Πελοπόννησος Εxpo» έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση του κοινού ως μια από τις καλύτερες και πιο αντιπροσωπευτικές εκθέσεις επαγγελματιών και επιχειρήσεων της χώρας μας. Με έμφαση στην καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εξωστρέφεια η «Πελοπόννησος Expo» δίνει βήμα κάθε χρόνο σε επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα της Πελοποννήσου και όχι μόνο, να προβάλουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους, γνωρίζοντας στο ευρύ κοινό τον παραγωγικό πλούτο της Πελοποννήσου».

Διαμαντίδης Συμεών, Πρόεδρος ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων«Δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση των φορέων της Πελοποννήσου να συνεργαστούμε με κοινές δράσεις για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της Πελοποννήσου και των επιχειρήσεών της. Μία ιδιαίτερα αξιόλογη δράση εξωστρέφειας αποτελεί και η φετινή «Πελοπόννησος Expo», μία από τις σημαντικότερες περιφερειακές εκθέσεις που αποτελεί πλέον θεσμό για την Πελοπόννησο και πραγματοποιείται με τη συνεργασία των επτά τοπικών επιμελητηρίων».

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024, στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 16.00 – 21.00 και Σαββατοκύριακο: 10.00 – 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages