ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ προσωρινός αναδόχος για το έργο της παράκαμψης του Πεταλιδίου - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ προσωρινός αναδόχος για το έργο της παράκαμψης του Πεταλιδίου

ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ προσωρινός αναδόχος για το έργο της παράκαμψης του Πεταλιδίου

Share This
 Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε χθες Τρίτη 30 Μαΐου.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω συνεδρίαση η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό ανάδειξης προσωρινού αναδόχου για το έργο της παράκαμψης Πεταλιδίου, στο τμήμα Τζάνε – Καλαμάκι του δρόμου Ριζόμυλος – Κορώνη, στη Μεσσηνία, που αφορά στη διέλευση του δρόμου από την περιοχή της αρχαίας ακρόπολης του Πεταλιδίου, με προϋπολογισμό περί τα 15 εκ ευρώ, σε εφαρμογή σχετικής απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου.

Ακόμα, στη σημερινή συνεδρίαση του σώματος εγκρίθηκε η ανάδειξη προσωρινού αναδόχου κατασκευής του με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ έργου αποκατάστασης της βατότητας οδών στις κοινότητες Χρυσοκελλαριάς και Υάμειας, στον Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Επίσης, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την δημοπράτηση, α) για το προϋπολογισμού 120.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της 35ης επαρχιακής οδού, στο τμήμα εντός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Κέντρου, στον Δήμο Δυτικής Μάνης και β) το προϋπολογισμού 120.000 ευρώ έργο αποκατάστασης της 36ης επαρχιακής οδού Σωτηριάνικα – Αλτομυρά – Πηγάδια, στον Δήμο Δυτικής Μάνης επίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages