ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ με τίτλο «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» στο Νεοχώριο Ιθώμης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ με τίτλο «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» στο Νεοχώριο Ιθώμης

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ με τίτλο «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» στο Νεοχώριο Ιθώμης

Share This

 


Ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο το βιωματικό εργαστήρι γλυπτικής με τίτλο «Αναζητώντας τη Μαρία Κάλλας» στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου Ιθώμης.

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες κ.Γιάννης Γκούζος και κ.Γιώργης Βραχνός ξεκίνησαν να φιλοτεχνούν τα έργα γλυπτικής τους, εμπνευσμένα από την ζωή και το μουσικό μεγαλείο της μεγάλης ντίβας της όπερας.
Το βιωματικό εργαστήρι γλυπτικής θα είναι ανοικτό για το κοινό με ελεύθερη συμμετοχή όλο το Καλοκαίρι, κάθε Σάββατο και Κυριακή, τις ώρες 09:00- 15:00 και 18:00-21:00.
Σας προσκαλούμε όλους να πάρετε μέρος σε αυτή τη δημιουργική αναζήτηση της προγονικής καταγωγής της Μαρίας Κάλλας, στο Νεοχώριο Ιθώμης, όπου με την καθοδήγηση των καλλιτεχνών θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαράξετε τις δικές σας δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη ζωή της Μαρίας Κάλλας, οι οποίες θα εκτεθούν σε ειδικό χώρο κοντά στο υπό ανέγερση πολιτιστικό χώρο της πατρικής της οικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages