Παρέμβαση για Γέφυρα Παμίσου και Γέφυρα Βαλύρας-Δημιουργία Αίθουσας Τύπου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παρέμβαση για Γέφυρα Παμίσου και Γέφυρα Βαλύρας-Δημιουργία Αίθουσας Τύπου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Παρέμβαση για Γέφυρα Παμίσου και Γέφυρα Βαλύρας-Δημιουργία Αίθουσας Τύπου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Share This

 


Γιάννης Λάσκαρης-Δημοτικός Σύμβουλος/Γραμματέας Δ.Σ. Μεσσήνης

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΕΦΥΡΙΩΝ: Με την παρέμβαση μου θέλω να αναφερθώ σε ένα σοβαρό ζήτημα που απασχολεί όλη την Ελλάδα και πρέπει να τεθεί σε σωστή βάση και είναι αυτό της ΔΟΜΙΚΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΓΕΦΥΡΙΩΝ. Σε μια περίοδο έντονης σεισμικής διέγερσης πρέπει να ζητήσουμε τον έλεγχο της ΓΕΦΥΡΑΣ ΠΑΜΙΣΟΥ και της ΓΕΦΥΡΑΣ της ΒΑΛΥΡΑΣ. Πρέπει να γίνει έλεγχος για τυχόν  φθορές και ρηγματώσεις. Βασικά αίτια για προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν σε μια γέφυρα είναι η ηλικία και το φόρτο κυκλοφορίας.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ: Έχουμε χρέος να διευκολύνουμε τους δημοσιογράφους να επιτελούν το λειτούργημα τους. Προκειμένου να επικοινωνούν με τους δημοτικούς συμβούλους για ανακοινώσεις σχόλια κ.λ.π. αλλά κυρίως γιατί πρέπει να έχουν έναν δικό τους άνετο χώρο για την προεργασία τους ή οποιαδήποτε  δραστηριότητα τους μετά τη λήξη του συμβουλίου, έχουμε χρέος στο μέλλον να εξετάσουμε τη δημιουργία ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΥΠΟΥ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Όπως και δημόσια έχω δηλώσει χρέος μας αποτελεί η προσπάθεια να ενισχύσουμε  το προσωπικό που στελεχώνει τη Δημοτική Αστυνομία. Το λιγότερο δέκα άτομά θα έπρεπε να αποτελούν τη δύναμη της. Παράλληλα θα πρέπει να γίνει ενημέρωση στους πολίτες για τις νέες αρμοδιότητές που έχει επωμιστεί η Δημοτική Αστυνομία και να εξασφαλισθεί ο σωστός εξοπλισμός για τα στελέχη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages