ΧΑΜΟΣ με παραιτήσεις των αντιδημάρχων στο δήμο Οιχαλίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΧΑΜΟΣ με  παραιτήσεις των αντιδημάρχων στο δήμο Οιχαλίας

ΧΑΜΟΣ με παραιτήσεις των αντιδημάρχων στο δήμο Οιχαλίας

Share This

 


Κάτι σοβαρό συμβαίνει στο δήμο Οιχαλίας με τις παραιτήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, και, ένα σκηνικό… διάλυσης να παρουσιάζεται στη δημοτική αρχή της κας Γεωργακοπούλου, δυόμιση μήνες πριν από τις εκλογές. Μετά την παραίτηση του Αντιδημάρχου Γιάννη Αντωνόπουλου τον Απρίλιο, του Αντιδημάρχου Λεωνίδα Φίλου τον Μάιο -οι οποίοι να σημειωθεί πως προσχώρησαν στην παράταξη του Γιάννη Αδαμόπουλου- σήμερα είχαμε και την εξέλιξη με την παραίτηση του Αντιδημάρχου Γιώργου Μακρυνιώτη.

Ο ίδιος στην συνομιλία που είχαμε μαζί του μας ανέφερε πως οι λόγοι ξεκινούν από τη μια αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων στην ύδρευση και την καθημερινότητα. Όπως χαρακτηριστικά μας είπε «δεν υπήρχε κάποια συνεννόηση τους τελευταίους μήνες, με τα ζητήματα αυτά να τα έχω επισημάνει και προφορικά και εγγράφως, με τις απαντήσεις να είναι… θα δούμε».

Παράλληλα, τόνισε πως οι διαδοχικές παραιτήσεις δείχνουν το όλο πρόβλημα που «…ξεκινά από την κεφαλή», ρίχνοντας ευθύνες στην κα Γεωργακοπούλου «από εκεί ξεκινάνε». Ο ίδιος πάντως δήλωσε απογοητευμένος σημειώνοντας πως ο μοναδικός του στόχος ήταν «να βάλω πλάτη για να αφήσω και εγώ κάτι στις επόμενες γενιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages