Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: 5 εστιατόρια που ξεχώρισαν από τη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: 5 εστιατόρια που ξεχώρισαν από τη Μεσσηνία

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: 5 εστιατόρια που ξεχώρισαν από τη Μεσσηνία

Share This


 
Σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση με πολλή λάμψη και υψηλή γαστρονομία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στους λαμπερούς χώρους του «Makedonia Palace».

Το κέφι, τα χαμόγελα και η θετική διάθεση πραγματικά περίσσευαν κατά τη διάρκεια της τελετής, η οποία ήταν αφιερωμένη στους πρώτους των πρώτων της εθνικής μας κουζίνας. Εκείνους δηλαδή που συνεχίζουν άοκνα στον δύσκολο αγώνα της γεύσης, εκείνα τα εστιατόρια και τους σεφ τους που είτε προασπίζονται την παράδοση μας είτε βρίσκουν τρόπους να την εξελίξουν δημιουργικά.

Η εθνική μας κουζίνα αποτελεί σημαντική δύναμη ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας και εντάσσεται στο γενικότερο marketing του χαρτοφυλακίου του ελληνικού Τουρισμού. Είναι πολλοί και σημαντικοί οι λόγοι για τους οποίους οφείλουμε όλοι μας να εργαστούμε ακόμα περισσότερο συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την ανάπτυξή της.

Αισθανόμαστε περήφανοι που δύο από τα βραβευμένα εστιατόρια σε όλη τη χώρα ανήκουν στην πόλη μας και είναι ενεργά μέλη του Συλλόγου μας. Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία διαχρονικά διαθέτουν εξαιρετικές πρώτες ύλες, τα τελευταία χρόνια όμως διαθέτουν και εξαιρετικούς Σεφ. Οι επιχειρηματίες του τόπου μας επενδύουν καθημερινά στην ποιότητα και προσφέρουν πλέον εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα βραβεία Ελληνικής Κουζίνας του Αθηνοράματος είναι ο πλέον αναγνωρισμένος διαγωνισμός για την γαστρονομία. Φέτος το «Οινοπαντοπωλείο» του Χρυσομάλλη και «Στου Κώστα» του Κώστα Βασιλειάδη τιμήθηκαν με το αντίστοιχο βραβείο.

Συγχαρητήρια στον Κώστα και στον Τάκη καθώς και στις ομάδες τους!

Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα τρία εστιατόρια που βραβεύτηκαν εντός της Μεσσηνίας. Anama στη Γιάλοβα, Lela’s Taverna στην Καρδαμύλη, Kooc Secrets στην Πύλο!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages