ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το ναυάγιο στην Πύλο: “Να προστατευθούν τα δικαιώματα των προσφύγων και να συνεχιστούν οι έρευνες διάσωσης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το ναυάγιο στην Πύλο: “Να προστατευθούν τα δικαιώματα των προσφύγων και να συνεχιστούν οι έρευνες διάσωσης

ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το ναυάγιο στην Πύλο: “Να προστατευθούν τα δικαιώματα των προσφύγων και να συνεχιστούν οι έρευνες διάσωσης

Share This

 


Αντιπροσωπεία της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α από τους Παύλο  Αντωνόπουλο και Δημήτρη Τζαμουράνη, μαζί με τα μέλη της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ της Μεσσηνίας, με τον Παναγιώτη Κάτσαρη περιφερειακό σύμβουλο της Ανταρσία στο Μωριά και το Γιώργο Τζαμουράνη βρίσκονται από χθες το βράδυ το λιμάνι της Καλαμάτας για να συμπαρασταθούν στους πρόσφυγες και να ζητήσουν να προστατευθούν τα δικαιώματά τους και να συνεχιστούν οι έρευνες διάσωσης.

Μέχρι στιγμής από το Λιμενικό απαγορεύεται και στις αντιπροσωπείες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ, όπως και σε άλλους αλληλέγγυους και δημοσιογράφους, να έχουν επικοινωνία μαζί τους, ούτε επιτρέπει να μπουν μέσα και να δουν την παλιά αποθήκη και τις συνθήκες στις οποίες που έχουν μεταφερθεί και διαμένουν οι διασωθέντες πρόσφυγες. Οι πληροφορίες λένε ότι θα μεταφερθούν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μαλακάσας.

Απαιτούμε: Να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες, όχι στον εγκλεισμό τους. Να πάψει η δολοφονική πολιτική των κλειστών συνόρων για τους πρόσφυγες. Να σταματήσουν οι επαναπροωθήσεις και οι απελάσεις. Να ανοίξουν όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Όχι σε τείχη και φράκτες. Να μπει τέρμα στις ρατσιστικές, ξενοφοβικές αντιπροσφυγικές πολιτικές της Ε.Ε. και της κυβέρνησης της Ν.Δ. και όλων των κυβερνήσεων των χωρών της Ε.Ε.. Να σταματήσουν οι επεμβάσεις, οι πόλεμοι, η λεηλασία των χωρών της Αφρικής, της Ασίας, της Μ. Ανατολής από το ΝΑΤΟ, την Ε.Ε., τις ΗΠΑ.

Καλούμε όλους- όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα 15-6 στις 8:00 στην Κεντρική πλατεία Καλαμάτας (κάτω συντριβάνι)

ΑΝΤ. ΑΡ.ΣΥ.Α. Τ.Ε. Μεσσηνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages