Kalamata Beach Volley: ΜΕ Χρυσό μετάλλιο για Κογκαλίδη, Ράμος και Λάβδα, Σαμπάτη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Kalamata Beach Volley: ΜΕ Χρυσό μετάλλιο για Κογκαλίδη, Ράμος και Λάβδα, Σαμπάτη

Kalamata Beach Volley: ΜΕ Χρυσό μετάλλιο για Κογκαλίδη, Ράμος και Λάβδα, Σαμπάτη

Share This


 Ο Έντουαρντ Ράμος με τον Κώστα Κογκαλίδη στους άνδρες και η Ιφιγένεια Σαμπάτη- που έπαιζε “εντός έδρας”- με την Ευανθία Λάβδα στις γυναίκες ήταν οι νικητές του KBV OPEN που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Kalamata Beach Volley.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 54 αγώνες και στα δύο φύλα, ενώ η διοργάνωση ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/6) λόγω των εθνικών εκλογών την Κυριακή (25/6).

Στους άνδρες, ο Κώστας Κογκαλίδης και ο Έντουαρντ Ράμος κατέκτησαν το πρώτο τους χρυσό μετάλλιο στο φετινό σιρκουί χωρίς μάλιστα να χάσουν σετ, επικρατώντας στον τελικό του Βαγγέλη Σιδέρη και του Φίλιπ Μάλεσιτς με 2-0 (22-20, 21-13) σετ μετά από αγώνα 40 λεπτών.

Στις γυναίκες, μετά τον χαμένο τελικό στο Αγρίνιο, η Ιφιγένεια Σαμπάτη και η Ευανθία Λάβδα έφτασαν μέχρι το τέλος της διαδρομής στην Καλαμάτα, επικρατώντας στον τελικό της Μαργαρίτας Τόλη και της Αργυρούς Ντεστάκου με 2-0 (21-17, 21-16) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 37,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 33,75.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages