500 θέσεις δωρεάν στάθμευσης φέτος στην παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

 500 θέσεις δωρεάν στάθμευσης φέτος στην παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

500 θέσεις δωρεάν στάθμευσης φέτος στην παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This

 


Βασιλόπουλος: “Η παραλία είναι προτεραιότητα για εμάς”

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρθηκε σε παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί και εξελίσσονται στο παραλιακό μέτωπο, εστιάζοντας -μεταξύ άλλων- στις δωρεάν θέσεις στάθμευσης που εξασφαλίστηκαν.

«Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει πάρα πολύ σημαντικές. Όπως γνωρίζετε έχουν δημιουργηθεί ήδη δύο σημαντικοί χώροι στάθμευσης (Καρακούση, Στάδιο), ετοιμάζεται ένας ακόμα χώρος (πλησίον Ι.Ν. Αναστάσεως), είναι σχεδόν έτοιμος ένας ακόμα χώρος επί της Κρήτης, είναι ανοιχτό όλο το καλοκαίρι το λιμάνι. Για την παραλία φέτος διαθέτουμε πάνω από 500 δωρεάν θέσεις στάθμευσης», σημείωσε ο κ. Βασιλόπουλος.

 

 

“Η παραλία είναι προτεραιότητα για εμάς. Το είχαμε πει από την αρχή της θητείας μας, προετοιμάσαμε όλα αυτά τα έργα και πλέον τα παραδίδουμε”

ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας «ότι γίνονται πάρα πολλές δράσεις, σε συνεργασία και με τους επαγγελματίες, καθώς η παραλία διαφημίζει, αλλά και φέρνει πλούτο στην πόλη μας».

Σε εξέλιξη τα έργα διάνοιξης-διαμόρφωσης της Γεωργίου Φτέρη δίπλα στην εκκλησία της Ανάστασης

Σε εξέλιξη είναι τα έργα διάνοιξης και διαμόρφωσης της οδού Γεωργίου Φτέρη όπισθεν της εκκλησίας της Ανάστασης στη παραλία της Καλαμάτας. Το στενό δρομάκι είναι πλέον παρελθόν, όπως και η παράνομη προέκταση που γκρεμίστηκε και πλέον άνοιξε ο δρόμος που διαμορφώνεται  σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης. Η παρέμβαση έδωσε ήδη “ανάσα” στο σημείο, ενώ εκτιμάται ότι θα διευκολύνει πολύ την κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς οδηγεί και στους κοινόχρηστους χώρους που διαμορφώθηκαν προσωρινά για στάθμευση, αλλά και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Το  έργο αναμένεται να είναι έτοιμο το επόμενο δεκαήμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages