Υπερσύγχρονο μηχάνημα seatrac στην παραλία της Μπούκας Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Υπερσύγχρονο μηχάνημα seatrac στην παραλία της Μπούκας Μεσσήνης

Υπερσύγχρονο μηχάνημα seatrac στην παραλία της Μπούκας Μεσσήνης

Share This

 


Τοποθετήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 στην παραλία της Μπούκας Μεσσήνης, το υπερσύγχρονο μηχάνημα seatrac προσφέροντας αυτόνομη πρόσβαση των ΑμεΑ, των ατόμων με κινητικά προβλήματα και των ηλικιωμένων στη θάλασσα.

Το SEATRAC είναι μία μη μόνιμη εγκατάσταση που εξυπηρετεί εκατοντάδες λουόμενους κάθε χρόνο κατά τη θερινή περίοδο. Το μηχάνημα που τοποθετήθηκε σήμερα είναι SEATRACTM τελευταίας τεχνολογίας. Η ανταπόκριση των λουομένων πέρυσι, απέδειξε ότι η παραλία της Μπούκας και γενικότερα ο Δήμος μας έχει καταχωρηθεί στη συνείδηση του κόσμου ως περιοχή προσβάσιμου τουρισμού.

Ο Δήμος Μεσσήνης αναγνωρίζοντας το δικαίωμα της ελεύθερης πρόσβασης όλων στη θάλασσα, διευρύνει τις σχετικές υποδομές και έχει προγραμματίσει να τοποθετηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα μηχανήματα σε τρεις ακόμα παραλίες του Δήμου μας και συγκεκριμένα στις παραλίες Ανάληψης, Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα.

Ο Δήμος προσφέρει χειριστήριο στους λουόμενους για χρήση το οποίο μπορούν να αναζητήσουν στον πύργο των ναυαγοσωστών και στην πλησιέστερη καντίνα. Ταυτόχρονα η εταιρεία ΤΟΒΕΑ προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν δωρεάν το χειριστήριο, ώστε να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα, όποια ώρα επιθυμούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages