Κοινό μέτωπο για την ανάδειξη της Καλαμάτας-Προτάσεις από τους φορείς για την παραλία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κοινό μέτωπο για την ανάδειξη της Καλαμάτας-Προτάσεις από τους φορείς για την παραλία

Κοινό μέτωπο για την ανάδειξη της Καλαμάτας-Προτάσεις από τους φορείς για την παραλία

Share This

 

4 Γαλάζιες Σημαίες στις παραλίες του Δήμου Καλαμάτας-Εν αναμονή Γαλάζιας Σημαίας και στον Κορδία

Τέσσερις Γαλάζιες Σημαίες θα κοσμούν και φέτος τις παραλίες του Δήμου Καλαμάτας. Οι Γαλάζιες Σημαίες, αποτελούν ένα παγκόσμιο σύμβολο ποιότητας, το οποίο απονέμεται με αυστηρά κριτήρια.

Οι Γαλάζιες Σημαίες αναρτήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στις ακτές κολύμβησης πιστοποιώντας ότι οι ακτές αυτές πληρούν αυστηρά πρότυπα όσον αφορά σε: καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, οι παραλίες του Δήμου Καλαμάτας που πληρούν τα Κριτήρια του Προγράμματος και βραβεύονται ανελλιπώς κάθε χρόνο από τη στιγμή που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ακτές «Ανατολική Καλαμάτα – Ανάσταση» , «Ανατολική Καλαμάτα – Τέρμα Ναυαρίνου», «Βέργα – Αλμυρός» και «Μικρή Μαντίνεια». Επίσης, υπό το καθεστώς αξιολόγησης βρίσκεται φέτος και η παραλία στον Κορδία.


Κοινό μέτωπο για την ανάδειξη της Καλαμάτας-Προτάσεις από τους φορείς για την παραλία

353527900 1243769356323474 3195559665956326713 n

Με αφορμή την ανάρτηση των Γαλάζιων Σημαιών, από το Δήμο Καλαμάτας και φορείς του τουρισμού της περιοχής (Αστικό ΚΤΕΛ, Ένωση Ξενοδόχων, Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας), με μία κίνηση συμβολικού χαρακτήρα, απευθύνθηκε ένα ευρύτερο κάλεσμα προς όλους, να επισκεφτούν την Καλαμάτα, να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής, τις γεύσεις αλλά και τα πεντακάθαρα νερά του Μεσσηνιακού Κόλπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages