43χρονος διακινούσε ηρωίνη σε περιοχές της Καλαμάτας και συνελήφθη από τις Αρχές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

43χρονος διακινούσε ηρωίνη σε περιοχές της Καλαμάτας και συνελήφθη από τις Αρχές

43χρονος διακινούσε ηρωίνη σε περιοχές της Καλαμάτας και συνελήφθη από τις Αρχές

Share This

 


Συνελήφθη, χθες (27.6.2023) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το  Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης) στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικία και κατάστημά του, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -58,4- γραμμαρίων,
  • κινητό τηλέφωνο και
  • το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages