Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητρόπολη Μεσσηνίας μέλη του Συνδέσμου Κορωναίων Αθηνών - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητρόπολη Μεσσηνίας μέλη του Συνδέσμου Κορωναίων Αθηνών

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητρόπολη Μεσσηνίας μέλη του Συνδέσμου Κορωναίων Αθηνών

Share This


 
Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν το Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού  & Ανάπτυξης  και υπεύθυνος για την Δ.Ε. Κορώνης Παναγιώτης Μαργιάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κορωναίων Αθηνών “Παναγία Ελεήστρια” Σπυρίδων Δημητρακόπουλος και μέλη του Συνδέσμου.

Πραγματοποιήθηκε, κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο, κατά τη διάρκεια της οποίας, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν, η δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στην Κορώνη, ειδικότερα μια κινητή μονάδα διακομιδής με γιατρούς και διασώστες που θα μπορεί να προσφέρει πρώτες βοήθειες άμεσα, καθώς και η αξιοποίηση του λιμανιού της Κορώνης.

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών, τόσο για το υπό κατασκευή Σχολικό Συγκρότημα Κορώνης που θα στεγάσει το Γυμνάσιο και το Λύκειο, όσο και για την αναπαλαίωση του Κάστρου της Κορώνης.

Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα της τριμερής συνεργασίας του Δήμου Πύλου – Νέστορος, της Μητρόπολης Μεσσηνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τέλος, εξετάστηκαν προτάσεις για την ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού στον Δήμο Πύλου – Νέστορος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages