Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας αποχώρησε από την συνδιοργάνωση για την προβολή του ντοκιμαντέρ “142 Χρόνια” - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας αποχώρησε από την συνδιοργάνωση για την προβολή του ντοκιμαντέρ “142 Χρόνια”

Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας αποχώρησε από την συνδιοργάνωση για την προβολή του ντοκιμαντέρ “142 Χρόνια”

Share This

 


Η Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη συνδιοργάνωση της προβολής του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου “142 Χρόνια”, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 27 Απριλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση της Αντιφασιστικής Κίνησης με το λόγο της αποχώρησής της έχει ως εξής: “Σε μία προσπάθεια να αναδείξουμε την επικείμενη δίκη των 9 διασωθέντων που κατηγορούνται άδικα για το ναυάγιο της Πύλου αποφασίσαμε να συνδιοργανώσουμε με το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ την προβολή της ταινίας “142 Χρόνια” του Στέλιου Κούλογλου.

Δυστυχώς, στην πορεία και εν αγνοία μας, έγινε προσπάθεια η προβολή αυτή να μετατραπεί σε προεκλογική εκδήλωση του κόμματος με το οποίο ο σκηνοθέτης είναι υποψήφιος. Αυτό έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις αρχές, τη φυσιογνωμία και την αντίληψη μας για την πολιτική και μας υποχρεώνει να αποχωρήσουμε από την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης.

Εκφράζουμε την απεριόριστη εκτίμηση μας στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ και αυτονόητα θα συνεχίσουμε να συναντιόμαστε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τους κοινωνικούς αγώνες”.

Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages