Απεργιακός ξεσηκωμός της κοινωνίας – Μεγάλο συλλαλητήριο και στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απεργιακός ξεσηκωμός της κοινωνίας – Μεγάλο συλλαλητήριο και στην Καλαμάτα

Απεργιακός ξεσηκωμός της κοινωνίας – Μεγάλο συλλαλητήριο και στην Καλαμάτα

Share This


“Τα πάντα γύρω μας ακριβαίνουν αλλά οι μισθοί είναι καθηλωμένοι, χωρίς υγεία και παιδεία”

Απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Καλαμάτα, μπροστά από το Ιστορικό Δημαρχείο στον πεζόδρομο της Αριστομένους, από σωματεία, συνδικάτα και το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας να διαδηλώνουν για συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς και να παρθούν μέτρα για την ακρίβεια.

Μέρα πανεργατικής απεργίας είναι σήμερα για όλη την Ελλάδα, με τους εργαζόμενους να απεργούν και να διαδηλώνουν ταυτόχρονα σχεδόν σε κάθε γωνιά της χώρας.

Σωματεία, Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα καλούν τους εργαζομένους να απεργήσουν μαζικά, ζητώντας αυξήσεις στους μισθούς, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων, και προστασία του εισοδήματος από την ακρίβεια.

Κινητοποιήσεις και στην Καλαμάτα

Με συγκέντρωση και πορεία από το παλιό δημαρχείο και προορισμό το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας, Τα εργατουπαλληλικά σωματεία του νομού έδειξαν σύσσωμα την δυσαρέσκειά τους για την κατάσταση στην οικονομία που επηρεάζει καθοριστικά το βιοτικό επίπεδο όλων των ποιλιτών.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages