Ηλίας Κανάκης: Ανείσπρακτες κλήσεις λιμνάζουν στα ντουλάπια του Δήμου Πύλου -Νέστορος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ηλίας Κανάκης: Ανείσπρακτες κλήσεις λιμνάζουν στα ντουλάπια του Δήμου Πύλου -Νέστορος

Ηλίας Κανάκης: Ανείσπρακτες κλήσεις λιμνάζουν στα ντουλάπια του Δήμου Πύλου -Νέστορος

Share This

 


Ανακοίνωση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Δήμου Πύλου – Νέστορος

Συνδημότες & Συνδημότισσες,

Στις 27/02/2024 κατέθεσα αίτηση προς το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου , το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης και τον Δήμο Πύλου -Νέστορος , ζητώντας τους να μου δώσουν τα πλήρη στοιχεία αναφορικά με τις βεβαιωθείσες κλήσεις οδικής κυκλοφορίας προς τον Δήμο Πύλου -Νέστορος κατά το χρονικό Διάστημα από 01/01/2014 έως 31/12/2020.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που το Α.Τ. Πύλου μας χορήγησε μέσω της απαντητικής επιστολής του με Αριθ.Πρωτ. 1016/49/156 -α /04.03.2024 έγγραφό του προκύπτει ότι κατά το ανωτέρω χρονικό Διάστημα βεβαιώθηκαν συνολικά 1.681 κλήσεις οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσό προς είσπραξη από τον Δήμο Πύλου -Νέστορος σύνολο 178.555,00 € .

Από πλευράς του Δήμου Πύλου-Νέστορος , με το αρ. πρωτ:2929/29.02.2024 έγγραφο της αρμόδιας Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου και το αντίστοιχο τμήμα Εσόδων, μας ενημέρωσαν ότι για το ίδιο χρονικό Διάστημα Βεβαιώθηκαν 404 κλήσεις (έναντι 1.681) οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσό προς είσπραξη 44.900,00 € (έναντι 178,555,00€,που βεβαιώθηκαν αντίστοιχα από το Α.Τ.Πύλου).

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις επι των οικονομικών διαφαίνεται καθαρά έλλειμμα της τάξεων 133.655,00€ ,ποσό το οποίο δεν εισπράχθηκε από τον Δήμο Πύλου -Νέστορος ως όφειλε .

Προσθέτοντας σε αυτό τις βεβαιωθείσες κλήσεις που μας χορήγησε το Α.Τ.Κορωνης για τις οποίες ουδεμία αντιστοιχία υπάρχει από τον Δήμο Πύλου-Νέστορος διαπιστώνουμε μετά λύπης ότι η χρηματική διαφορά μεγαλώνει , το έλλειμμα που προκύπτει διπλασιάζεται και συνεπώς ο πολύπαθος Δήμος Πύλου -Νέστορος φτωχαίνει…..

Βάση όλων των ανωτέρω, για τα οποία υπάρχουν εγγράφως όλα τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία εφόσον μου ζητηθούν είναι στην Διάθεση των αρμόδιων Αρχών , προσκαλώ Δημοσίως την αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ,και με απόλυτη εμπιστοσύνη προς την Ελληνική δικαιοσύνη ,είμαι σίγουρος ότι θα πράξει τα δέοντα.

Με Τιμή ,

Ηλίας Κανάκης

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πύλου-Νέστορος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages