O Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία. - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

O Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία.

O Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της ΚΠΕ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία.

Share This

 


Ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος ευρωβουλευτής Ανδρέας Σπυρόπουλος πραγματοποίησε επίσκεψη στη Μεσσηνία, και συγκεκριμένα στη Μεσσήνη και την Πύλο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του, συζήτησε με τους κατοίκους της περιοχής για την ιδιαίτερη συμβολή του πρωτογενούς τομέα στην οικονομία μας. Επεσήμανε ότι η σύνδεσή του με άλλους οικονομικούς κλάδους, όπως είναι η μεταποίηση, η εστίαση και ο τουρισμός δημιουργεί τεράστιες δυνατότητες για τη χώρα. Γι’ αυτό και όπως υπογράμμισε απαιτείται μια τολμηρή εθνική αγροτική στρατηγική που θα θωρακίζει τους αγρότες, τους συνεταιρισμούς τους και την ελληνική γεωργία σε ενδεχόμενες μελλοντικές κρίσεις, δημιουργώντας ταυτόχρονα προοπτικές ανάπτυξης.

Ο κ. Σπυρόπουλος επισήμανε μεταξύ άλλων: «Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να δεσμεύεται για την αειφόρο ανάπτυξη και την προώθηση του τουρισμού στις περιφέρειές της χώρας μας. Με αφοσίωση στην οικονομική ανάκαμψη και τη διαφάνεια, εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια δίκαιη ανάπτυξη που θα ωφελήσει όλους τους πολίτες. Η πρωτοβουλία μας επικεντρώνεται στην ενίσχυση της υπαίθρου και της υποδομής των περιφερειακών κοινοτήτων, προωθώντας τη γεωργία και τον τοπική επιχειρηματικότητα. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε πρωτοβουλίες που στηρίζουν τους γεωργούς και τις αγροτικές επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα επενδύουμε στη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών στις αγροτικές περιοχές.»

Τόνισε δε: «Εμείς στο ΠΑΣΟΚ όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθούσαμε να αναδείξουμε την αναγκαιότητα στήριξης του πρωτογενούς τομέα και τη σύνδεση του με την συνολική ανασυγκρότηση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας. Είναι ζήτημα βιωσιμότητας των αγροτών,  επισιτιστικής ασφάλειας της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης αλλά επιβίωσης της υπαίθρου»

Ο κ. Σπυρόπουλος δεν παρέλειψε να επισημάνει: «Εντάξαμε στο πρόγραμμά μας τη δίκαιη κατανομή των άμεσων ενισχύσεων βάσει της παραγωγικής ικανότητας και βιωσιμότητας των εκμεταλλεύσεων και όχι του μεγέθους τους. Θέσαμε όλες τις παραμέτρους για ένα δίκαιο και αναπτυξιακό εθνικό σχέδιο εφαρμογής της ΚΑΠ. Η κυβέρνηση όμως είχε άλλα σχέδια, καθώς άλλαζε υπουργούς αντί να αλλάξει προτεραιότητες με αποτέλεσμα σήμερα να χρησιμοποιεί τις αστοχίες της ΚΑΠ για να κρύψει τις δικές της ευθύνες. Το ΠΑΣΟΚ παραμένει αφοσιωμένο στην υποστήριξη της ανάπτυξης και της ευημερίας κάθε περιφέρειας της χώρας μας, προάγοντας μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που σέβεται το περιβάλλον και τις ανάγκες των πολιτών.»

Ο κ. Σπυρόπουλος κάλεσε τους πολίτες με τη συμμετοχή τους στις ευρωεκλογές την 9ης Ιουνίου να πάρουν το μέλλον της Ελλάδας στα χέρια τους: «Η φωνή της Μεσσηνίας απέναντι στην ασυδοσία και την αλαζονεία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι δυνατή και θα ακουστεί, γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες να είναι στο πλευρό μας, στο πλευρό της γνήσιας Δημοκρατικής Παράταξης, στο πλευρό του ΠΑΣΟΚ.»

*Ανδρέας Σπυρόπουλος

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Γραμματέας ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Μηχανολόγος Μηχανικός Msc

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages