Καταγγελία Τζαμουράνη για χειροδικία αντιδημάρχου εναντίον υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας – Τι απαντά ο Θ. Βασιλόπουλος - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καταγγελία Τζαμουράνη για χειροδικία αντιδημάρχου εναντίον υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας – Τι απαντά ο Θ. Βασιλόπουλος

Καταγγελία Τζαμουράνη για χειροδικία αντιδημάρχου εναντίον υπαλλήλου του δήμου Καλαμάτας – Τι απαντά ο Θ. Βασιλόπουλος

Share This


 Για χειροδικία αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Οχημάτων κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Καλαμάτας, Βασίλης Τζαμουράνης.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του κ. Τζαμουράνη, με τίτλο «Να απαντήσει ο κ. Δήμαρχος: Υπήρξε χειροδικία Αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου του Δήμου Καλαμάτας;», σημειώνεται:

«Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας φέρεται να χειροδίκησε κατά προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Οχημάτων και ο Δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος τι έκανε αντί να τον αποπέμψει; Τον μετέθεσε σε άλλη αντιδημαρχία! Ελπίζουμε να μη συμβούν και σε αυτή την αντιδημαρχία τα ίδια, σε κάποια άλλη «άτυχη» στιγμή…

Ο κ. Δήμαρχος προστάτευσε τον αντιδήμαρχό του και τον μετέθεσε για να συνεχίσει το «έργο» του και να μην χάσει την έμμισθη θέση του.

Μάλιστα για να διανθίσει αυτήν την αναγκαστική του απόφαση, προχώρησε, με την γνωστή τακτική “να τους ευχαριστήσουμε όλους”, στην ανάθεση αρμοδιοτήτων σε όλα τα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας Καλαμάτας!

Το συμβάν της χειροδικίας αντιδημάρχου κατά εργαζόμενου, η προκλητική συμπεριφορά άλλου αντιδημάρχου που ανάγκασε σύμβουλό μας να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της επιτροπής εκπαίδευσης και άλλες ανάλογες συμπεριφορές επιδεικνύουν και αποδεικνύουν την αλαζονική λειτουργία της Δημοτικής αρχής και την αντίληψη ότι “αφού κερδίσαμε τις εκλογές και με μεγάλο ποσοστό, ο Δήμος αποτελεί ιδιοκτησία μας και κάνουμε ό,τι θέλουμε”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμαρχος έμενε απόλυτα απαθής στην καταγγελία συμβούλου μας στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την απαράδεκτη ανάρτηση της Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης που αφορούσε την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, υποβαθμίζοντας τον σημαντικό αυτό θεσμό για την στήριξη των δημοτών!

Οι αλαζονικές και αυταρχικές αυτές συμπεριφορές συνάδουν με την πολιτική πρακτική του «αποφασίζομεν και διατάζομεν» και οφείλουμε να τις καταγγείλουμε και να μην επιτρέψουμε την συνέχιση τους!

Το λιγότερο που περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο, καθώς από ότι φαίνεται δεν έχει τη τόλμη να αποπέμψει τον συγκριμένο Αντιδήμαρχο, είναι να καταδικάσει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον εργαζόμενο που υπέστη τη χειροδικία». 

Απάντηση Βασιλόπουλου

Επί της καταγγελίας του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας απάντησε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Η ανάρτηση του δημάρχου Καλαμάτας:

«Η αντιπολίτευση στην αγωνία της να βρει “θέματα” για να ασκήσει τα καθήκοντά της, υιοθετεί φήμες και ακόμη χειρότερα εξάγει αυθαίρετα συμπεράσματα σε ανακοινώσεις της.

Λυπούμαστε αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον ολισθηρό δρόμο που έχουν πάρει.

Οι πολίτες γνωρίζουν.

Η Δημοτική Αρχή, με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, συνεχίζει το έργο της με τόλμη και αποφασιστικότητα, με σκληρή και καθημερινή δουλειά, με σχέδιο και όραμα για μια καλύτερη Καλαμάτα.

Εμείς απαντάμε στην τοξικότητά τους με έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων, επισκεπτών και υπηρετούν την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages