Χειροπέδες με 3 νέες συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Χειροπέδες με 3 νέες συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά στην Καλαμάτα

Χειροπέδες με 3 νέες συλλήψεις της ΕΛ.ΑΣ. για ναρκωτικά στην Καλαμάτα

Share This

 


Χειροπέδες σε τρεις άνδρες φόρεσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε πως είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες. Πρόκειται για τρεις διαφορετικές περιπτώσεις οι οποίες εντοπίστηκαν σε περιοχές της Καλαμάτας.

Ειδικότερα, Συνελήφθη, χθες (13.4.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (13.4.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -5- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τέλος, συνελήφθη, χθες (13.4.2024) το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και κατεργασμένης κάνναβης (τύπου σοκολάτας), οι οποίες κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages