Ικανοποίηση του Δήμου Πύλου- Νέστορος στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ικανοποίηση του Δήμου Πύλου- Νέστορος στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Ικανοποίηση του Δήμου Πύλου- Νέστορος στην Έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Share This


 
Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος έδωσε το «παρόν» στην Περιφερειακή έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο κτίριο ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης, ανάμεσα σε 200 περίπτερα από όλη την Πελοπόννησο.

Ο Δήμος στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής 2024, στοχεύει στην αποτελεσματική προώθησή του.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» είναι η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς του επιχειρείν, καταγράφοντας μία εξελικτική πορεία με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αειφορία και την παραγωγικότητα. Τα Επιμελητήρια κάθε νομού (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας) διοργανώνουν τη μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου. Να σημειωθεί ότι, η έκθεση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Προχωράμε με σύστημα για την οργανωμένη προβολή του Δήμου μας. Στόχος μας είναι η εξωστρέφεια και η μεγιστοποίηση των ωφελειών, για να γίνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος προορισμός σε ειδικές μορφές τουρισμού και στη γαστρονομία.», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages