Αεροδρόμιο Καλαμάτας: αύξηση 52,4% στην επιβατική κίνηση τον Μάρτιο! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: αύξηση 52,4% στην επιβατική κίνηση τον Μάρτιο!

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: αύξηση 52,4% στην επιβατική κίνηση τον Μάρτιο!

Share This


 Ρεκόρ όλων των εποχών σημείωσαν το Μάρτιο οι αφίξεις επιβατών διεθνών πτήσεων στον Αερολιμένα «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος».

Συγκεκριμένα φέτος το Μάρτιο αφίχθηκαν 2.277 επιβάτες διεθνών πτήσεων, πέρσι είχαν αφιχθεί 1.494 (αύξηση 52,4% σε σχέση με τον περσινό Μάρτιο) ενώ το 2022 που είχε καταγραφεί το προηγούμενο ρεκόρ του Μαρτίου είχαν αφιχθεί 2.189 ταξιδιώτες. Συνολικά το πρώτο τρίμηνο του έτους αφίχθηκαν στον Αερολιμένα Καλαμάτας 2.527 επιβάτες, πέρσι είχαν αφιχθεί 1.773 (αύξηση 42,5% σε σχέση με πέρσι) ενώ το έτος ρεκόρ το 2022 έτος είχαν 2.700 επιβάτες διεθνών πτήσεων.

Τα στοιχεία των φετινών αφίξεων επιβεβαιώνουν όσους υποστηρίζουν ότι η φετινή σεζόν θα είναι καλύτερη από την περσινή επειδή έχουν προγραμματιστεί περισσότερες διεθνείς πτήσεις προς τον Αερολιμένα Καλαμάτας. Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των αφίξεων του πρώτου τριμήνου απλώς καταγράφει τις τάσεις. Σαφείς ενδείξεις για την φετινή σεζόν θα έχουμε μετά το Μάιο ενώ το ρεκόρ του 2022 με 160.062 αφίξεις, θα απειληθεί μόνο αν διατηρηθεί αξιοσημείωτη επιβατική κίνηση και τους φθινοπωρινούς μήνες.

eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages