Κοσμοσυρροή στην 27η Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής στους Ταξιάρχες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κοσμοσυρροή στην 27η Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής στους Ταξιάρχες

Κοσμοσυρροή στην 27η Χορωδιακή Συνάντηση Θρησκευτικής Μουσικής στους Ταξιάρχες

Share This


 Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου του Λαζάρου, η καθιερωμένη Θρησκευτική Χορωδιακή Συνάντηση στην πόλη της Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου και με την χορηγία του Ιδρύματος “Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια”. Η Χορωδιακή Συνάντηση έλαβε χώρα στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας και συμμετείχαν η Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Καλαμάτας “Ο Ορφέας”, η Χορωδία της Εταιρείας Πιερικών Μελετών”ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ” και η Παιδική Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας.

Οι χορωδίες απέδωσαν ύμνους Ελλήνων και ξένων δημιουργών, ενώ προ του πέρατος της εκδήλωσης όλες μαζί έψαλλαν τα Εγκώμια του Επιταφίου. Η εκδήλωση περατώθηκε με τις ευχές και τον μεστό θεολογικών νοημάτων λόγο, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, οποίος ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης ευχόμενος σε όλους Καλή Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση.

TSE-1923

TSE-1928

TSE-1935

TSE-1959

TSE-1972

TSE-1979-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages