"Βραχιολάκια" σε 19χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Καλαμάτα – Πουλούσε 100 ευρώ το γραμμάριο κοκαϊνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"Βραχιολάκια" σε 19χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Καλαμάτα – Πουλούσε 100 ευρώ το γραμμάριο κοκαϊνης

"Βραχιολάκια" σε 19χρονο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Καλαμάτα – Πουλούσε 100 ευρώ το γραμμάριο κοκαϊνης

Share This

 


Στη σύλληψη 19χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας καθώς μετά από έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες. 

Ο εντοπισμός του 19χρονου έγινε κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών πως κατείχε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή από διάστημα ενός μηνός μέχρι και την ημέρα της σύλληψής του.

Ο συλληφθέντας διακινούσε ακατέργαστη κάνναβη και κοκαΐνη, τις οποίες πουλούσε έναντι χρηματικού ποσού. Πιο συγκεκριμένα ένα γραμμάριο κάνναβης πωλείτο έναντι του ποσού των 5 ευρώ και των 100 ευρώ το γραμμάριο κοκαΐνης.

Η αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα χθες το πρωί, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας σε έρευνα τόσο σωματική όσο και στην οικεία του 19χρονου βρήκαν ναρκωτικές ουσίες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Σσυνελήφθη, χθες (16.4.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 19χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.
Ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα, δραστηριοποιούταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης και κάνναβης) στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας Μεσσηνίας.
Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία, καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -14,2- γραμμαρίων,
 ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -161,7- γραμμαρίων,
 -1- ζυγαριά ακριβείας,
 αντικείμενα σχετικά με τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών,
 κινητό τηλέφωνο και
 το χρηματικό ποσό των -315- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages