Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας: Συνελήφθησαν 2 νεαροί για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα τροφίμων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας: Συνελήφθησαν 2 νεαροί για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα τροφίμων

Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας: Συνελήφθησαν 2 νεαροί για απόπειρα ληστείας σε κατάστημα τροφίμων

Share This

 


Ο χώρος πλέον φυλάσσεται από κάμερες, σεκιούριτι και εποπτεύεται εντατικά από την ΕΛ.ΑΣ.

Απόπειρα ληστείας από δυο άγνωστους κατήγγειλε πως υπέστη επαγγελματίας του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα της επιχείρησής της και παρασκεύαζε τσουρέκια. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 16:00 όταν άνοιξε η πόρτα του  μαγαζιού της και μπήκε μέσα ένας νεαρός, ζητώντας της απειλητικά “δώσε ό,τι έχεις”, ενώ έξω τον περίμενε κι άλλος ένας. Αυτή αντέδρασε και τον έσπρωξε έξω, κι αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε πέσει θύμα κλοπής και πάλι πριν λίγες εβδομάδες, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο μαγαζί της κλέβοντας εξοπλισμό και χρήματα από το ταμείο, και προκαλώντας ζημιές στον χώρο.

Άμεση η επέμβαση της Αστυνομίας στο περιστατικό

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και πρώτα της ΔΙ.ΑΣ. έφτασε στο σημείο άμεσα και μαζί με συναδέλφους τους, κυνήγησαν έξω στο παρκάκι τα δυο νεαρά άτομα και τα προσήγαγαν στο ΑΤ Καλαμάτας. Εκεί διαπιστώθηκε πως πρόκειται για δυο άτομα 33 και 31 ετών και αυτή την ώρα σχηματίζεται δικογραφία, ενώ έχει ληφθεί και υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες στον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages