Λαϊκή Συσπείρωσης Πύλου – Νέστορος για τις δηλώσεις Λαμπρόπουλου για τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Λαϊκή Συσπείρωσης Πύλου – Νέστορος για τις δηλώσεις Λαμπρόπουλου για τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ

Λαϊκή Συσπείρωσης Πύλου – Νέστορος για τις δηλώσεις Λαμπρόπουλου για τη δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ

Share This


 
Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την απαράδεκτη δήλωση της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας ότι στην Μεσσηνία και ιδιαίτερα στη Ν/Α Πυλία οι δημόσιες παροχές υγείας είναι κάτι παραπάνω από επαρκείς.

Δε ξέρουμε τι άλλαξε (αν άλλαξε), από τότε μέχρι σήμερα, στη στάση του Υπουργείου απέναντι στο ζήτημα της υγειονομικής κάλυψης των κατοίκων της περιοχής. Ξέρουμε όμως ότι το ζήτημα αυτό ανοίγει «παραδοσιακά» από τους κυβερνητικούς βουλευτές παραμονές των διαφόρων εκλογικών αναμετρήσεων.

Τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες μέρες για οδηγούς του Δήμου Πύλου – Νέστορος και συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων για την επάνδρωση του ασθενοφόρου, ακούγονται στα αυτιά των κατοίκων της περιοχής, μάλλον σαν τα ανέκδοτα που ξεκινάνε: «Ήταν ένας Γερμανός, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας…».

Είναι διαχρονικές οι ευθύνες όλων των κυβερνήσεων, που υλοποιούν τις αποφάσεις της ΕΕ, για την υγεία – εμπόρευμα και οδηγούν στον υγειονομικό αποκλεισμό ολόκληρων περιοχών όπως γίνεται στη Ν/Α Πυλία. Το ενδεχόμενο σενάριο, που προκρίνεται, επιβεβαιώνει πως η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει στην πολιτική υποβάθμισης της Υγείας. Συνεχίζει να θεωρεί κόστος την προστασία της ζωής μας.

Διεκδικούμε:

  • Στελέχωση των ιατρείων της περιοχής με προσωπικό ώστε να εξασφαλιστεί η υγειονομική κάλυψη των κατοίκων της Ν/Α Πυλίας σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα.
  • Ασθενοφόρο όλο το 24ωρο για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Κορώνης με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του ΕΚΑΒ, με συμβάσεις πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages