«Καταιγίδα» συλλήψεων στη Μεσσηνία για κλοπές, απόπειρα κλοπής, ναρκωτικά και παραβάσεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

«Καταιγίδα» συλλήψεων στη Μεσσηνία για κλοπές, απόπειρα κλοπής, ναρκωτικά και παραβάσεις

«Καταιγίδα» συλλήψεων στη Μεσσηνία για κλοπές, απόπειρα κλοπής, ναρκωτικά και παραβάσεις

Share This

 


Σε έξι συλλήψεις και μια εξιχνίαση προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Μεσσηνία που αφορούν υποθέσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών, ναρκωτικών ουσιών, παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και καταδικαστικό έγγραφο.

Τον… μαρτύρησε προσωπικό έγγραφο!

Στην Αμφιθέα μια ακόμη σύλληψη πραγματοποιήσαν οι αρχές για περίπτωση απόπειρας κλοπής. Κατά τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 11/4, 30χρονος παραβίασε παράθυρο οικίας όπου εισήλθε, ερεύνησε τους χώρους αλλά έγινε αντιληπτός από τους δυο διαμένοντες στην οικία και τράπηκε σε φυγή δίχως να αφαιρέσει κάτι. Ο 30χρονος αποχώρησε από το σημείο με δίκυκλο μοτοποδήλατο αφήνοντας ωστόσο πίσω του ένα σακίδιο με διαρρηκτικά εργαλεία, ένα μπρελόκ, κλειδιά και έναν έγγραφο με τα προσωπικά του στοιχεία το οποίο τον… «μαρτύρησε» στις αρχές!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία, που έγινε την 11.4.2024 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

17χρονος με κροτίδες

17χρονος σε περιοχή της Καλαμάτας σε έλεγχο των αρχών διαπιστώθηκε ότι κυκλοφορούσε δίχως άδεια οδήγησης ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 12 κροτίδες. Συνελήφθη και ο πατέρας του νεαρού για παραμέληση εποπτείας ανήλικου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (12.4.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα, στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 12 κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν. Τέλος, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός, πατέρας του 17χρονου, για παραμέληση της εποπτείας του.

ΡΟΜΑ με ναρκωτικά

Στην Καλαμάτα, μια 37χρονη ΡΟΜΑ συνελήφθη καθώς σε έλεγχο περίπου στις 12 και μισή της Παρασκευής, 12 Απρίλιου, βρέθηκε με ναρκωτικά δισκία στην κατοχή της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (12.4.2024) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 37χρονη ημεδαπή, γιατί κατείχε 9 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Μια σύλληψη για κλοπή στο Ασπρόχωμα

Στο Ασπρόχωμα την Πέμπτη, 11 Απριλίου περίπου στις 2 το μεσημέρι, 43χρονος χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε σε ανασφάλιστο ΙΧ αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, απ’ όπου αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, ποσό αξίας 100 ευρώ, μια κάρτα τράπεζας και προσωπικά έγγραφα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 43χρονος είναι ο δράστης και παράλληλα στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Επίσης από βιντεοληπτικό υλικό διαπιστώθηκε πως ο ίδιος άνδρας νωρίτερα την ίδια ημέρα, περίπου στις 10 το πρωί, είχε αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο από θήκη μοτοποδηλάτου το οποίο δεν βρέθηκε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, προχθές (11.4.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα -1- κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, την 11.4.2024, ο δράστης είχε διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού.

Σύλληψη 18χρονου για καταδικαστικό έγγραφο

Χειροπέδες σε 18χρονο στο Ασπρόχωμα φόρεσαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμάτας καθώς όπως προέκυψε από έλεγχο διωκόταν για καταδικαστική  απόφαση από είχε εκδοθεί από τον Φλεβάρη 2022 μετά από έφεση που απορρίφθηκε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (12.4.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ανηλίκων Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages