Προφυλακιστέος ο 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 35χρονης στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προφυλακιστέος ο 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 35χρονης στη Μεσσηνία

Προφυλακιστέος ο 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 35χρονης στη Μεσσηνία

Share This

 


Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας 29χρονος στην Καλαμάτα, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί καταγγελία για απόπειρα βιασμού κοπέλας.

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 29χρονος Αρμένιος, ο οποίος νωρίς το πρωί της Κυριακής 14 Απριλίου, επιχείρησε να βιάσει μια 35χρονη γυναίκα από την Αλβανία, στον εγκαταλελειμμένο χώρο του ΟΣΕ στο κέντρο της Καλαμάτας. Η καταγγελία για απόπειρα βιασμού, είχε γίνει από την κοπέλα, μετά το τέλος των όσων έζησε. Υπέδειξε τον νεαρό που συνελήφθη λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη αναζητούσε το σύντροφό της και ο 29χρονος Αρμένιος της είπε ότι γνωρίζει πού είναι και την έπεισε να τον ακολουθήσει στις παλιές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ. Εκεί, ο επίδοξος βιαστής της γυναίκας, χρησιμοποιώντας βία, την ακινητοποίησε και επιχείρησε να τη βιάσει. Η γυναίκα σώθηκε χάρη στην αντίδρασή της, καταφέρνοντας να ξεφύγει.

Η καταγγέλλουσα έβαλε τις φωνές, κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του 29χρονου και άμεσα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, που προχώρησε στη σύλληψη.

Ο 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές κατά το παρελθόν τόσο για κλοπές αλλά και για ασελγείς πράξεις κατά γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages