Σε εξέλιξη τα έργα στην 23η Μαρτίου-Επιστρέφουν οι προτομές των Ηρώων- - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σε εξέλιξη τα έργα στην 23η Μαρτίου-Επιστρέφουν οι προτομές των Ηρώων-

Σε εξέλιξη τα έργα στην 23η Μαρτίου-Επιστρέφουν οι προτομές των Ηρώων-

Share This

 


Τις επόμενες μέρες τσιμεντοστρώσεις και διάστρωση της πλατείας με πλάκες

Η υλοποίηση του έργου «Aναδιάταξη – αναδιοργάνωση Πλατείας 23ης Μαρτίου» στην Καλαμάτα, καταγράφει πρόοδο, καθώς ήδη εξελίσσονται παρεμβάσεις στο τμήμα της πλατείας που έχει επεκταθεί προς νότο.

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Βασίλη Κουτραφούρη, έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες καθαιρέσεων και καθαρισμού, η εγκατάσταση δικτύων και η τοποθέτηση των προτομών στις καθορισμένες από τη μελέτη θέσεις. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υλοποιηθεί η σκυροδέτηση της υπόβασης και η διάστρωση της πλατείας με τα υλικά και τις πλάκες που ορίζονται στην εγκεκριμένη μελέτη του έργου.

79856eb7 8fd6 4fe0 a9b9 71fedd253beb

Το σημείο που εκτελούνται εργασίες επισκέφτηκε και έλαβε επιτόπια ενημέρωση για την πορεία και το χρονοδιάγραμμα του έργου, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

fa5a5894 38c5 4ea4 bf43 2c3b7cc56a2b

Στόχος να έχει ολοκληρωθεί το τμήμα της πλατείας για τους φετινούς εορτασμούς της Αναπαράστασης

Η πρόοδος του έργου, σύμφωνα με τον κ. Κουτραφούρη είναι καλή και εντός του χρονικού πλαισίου που η ανάδοχος εταιρεία έχει καταθέσει στην αρμόδια Υπηρεσία, με την ολοκλήρωση των εργασιών στο χώρο της πλατείας να έχει ολοκληρωθεί και παραδοθεί κατά τους φετινούς εορτασμούς της 23ης Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages