Στους ιδιώτες το σχέδιο σύμβασης για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στους ιδιώτες το σχέδιο σύμβασης για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Στους ιδιώτες το σχέδιο σύμβασης για το αεροδρόμιο της Καλαμάτας

Share This

 


Δόθηκε στους τέσσερις ομίλους που διεκδικούν το αεροδρόμιο της Καλαμάτας το σχέδιο της σύμβασης παραχώρησης, σύμφωνα με το Darkoroom του Newmoney.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τώρα προθεσμία μέχρι τις 15 Μαρτίου προκειμένου να μελετήσουν το σχέδιο και να καταθέσουν τα σχόλιά τους, ώστε ως το τέλος Ιουνίου να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές. Η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών θα διαρκέσει δύο μήνες, οπότε κάπου προς τις αρχές Σεπτεμβρίου θα επιλεγεί ο προτιμητέος επενδυτής.

Στη συνέχεια το ΔΣ του Υπερταμείου θα εγκρίνει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και θα χρειαστεί περίπου ένα εξάμηνο για να ολοκληρωθεί το οικονομικό σκέλος της συναλλαγής, οπότε, λογικά και εκτός απροόπτου, ο ιδιώτης θα αναλάβει το αεροδρόμιο της Καλαμάτας κάπου προς την Άνοιξη του 2025.

Το αεροδρόμιο διεκδικούν τα σχήματα των ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με την GMR Airports, της Fraport AG με τις DELTA Airport Investments (Όμιλος Κοπελούζου) – Πηλέας (Όμιλος Κωνσταντακόπουλου ΤΕΜΕΣ), της Mytilineos με την Corporation America Airports και το σχήμα των Γάλλων της Egis Airport Operation με την Άκτωρ Παραχωρήσεις και την Aéroports de la Cote d’Azur.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages