Βασιλόπιτα έκοψαν οι πυροσβέστες της Μεσσηνίας κάνοντας απολογισμό - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Βασιλόπιτα έκοψαν οι πυροσβέστες της Μεσσηνίας κάνοντας απολογισμό

Βασιλόπιτα έκοψαν οι πυροσβέστες της Μεσσηνίας κάνοντας απολογισμό

Share This


 
Η πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά, καθώς και του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεταλιδίου, κόπηκε προχθές, ενώ έγινε αγιασμός από τον πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη Φίλιππο Χαμαργιά, παρουσία του διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, αρχιπύραρχου Ιωάννη Δαληβίγκα.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Π.Υ. Καλαμάτας, παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Καλαμάτας Αναστάσιος Ηλιόπουλος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας Παντελής Δρούγας, ο πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε. Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μάνης Κωνσταντίνος Παπαμικρουλέας, ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Μεσσηνίας, πύραρχος Αθανάσιος Κατσαφάδος, όπως και εκπρόσωποι βουλευτών, εθελοντικών ομάδων και συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages