Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Καλαμάτας– Αγροτικό με τρελή πορεία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Καλαμάτας– Αγροτικό με τρελή πορεία  μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Καλαμάτας– Αγροτικό με τρελή πορεία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Share This


 Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην “καρδιά” της Καλαμάτας. Ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αγροτικού του αυτοκινήτου και πέρασε εισερχόμενος στην οδό Βασιλέως Γεωργίου -στο ύψος περίπου του Ι.Ν. των Ταξιαρχών- πάνω από από την διαχωριστική νησίδα στο αντίθετο ρεύμα. Ακολούθησε μια “τρελή” πορεία χτυπώντας σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, σέρνοντας… ένα εξ αυτών μέσα σε κατάστημα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς, ούτε ο 84χρονος οδηγός του ούτε η συνοδηγός του οχήματος ούτε κάποιος πεζός ή πελάτης του ζαχαροπλαστείου, ωστόσο έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές. Βεβαίως, όπως διαπίστωσαν αυτόπτες μάρτυρες, αν δεν υπήρχαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα μπροστά από το ζαχαροπλαστείο, που λειτούργησαν ως ανάχωμα στην τρελή πορεία του αγροτικού, ίσως τα πράγματα να είχαν εξελιχθεί τραγικά.
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία Καλαμάτας που διερευνά τους λόγους του ατυχήματος που αναστάτωσε ένα από τα πιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages