Μάστιγα διαρρήξεωνσε Καλαμάτα, Βαλύρα και Αρφαρά στην Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μάστιγα διαρρήξεωνσε Καλαμάτα, Βαλύρα και Αρφαρά στην Μεσσηνία

Μάστιγα διαρρήξεωνσε Καλαμάτα, Βαλύρα και Αρφαρά στην Μεσσηνία

Share This

 ANARTHSH


Σπίτια και καταστήματα βρέθηκαν στο στόχαστρο των κλεφτών που στο διάβα τους «σήκωσαν» από αλυσοπρίονα μέχρι μοτοσικλέτα. Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις τις οποίες εξιχνίασαν οι αρχές και συνέλαβαν τους δράστες που και στις τρεις περιπτώσεις ήταν ΡΟΜΑ.

Στην πρώτη περίπτωση, στη Βαλύρα  ο 40χρονος Ρομά, μαζί με άγνωστο συνεργό του μπήκαν σε αυλή σπιτιού απ’ όπου έκλεψαν χάλκινο καζάνι, χάλκινο ψεκαστήρα αξίας 1000 ευρώ, τα οποία είχαν επιμελώς κρυμμένα στη Μικρομάνη, όπου και συνελήφθη ο δράστης. Εκεί είχε και μια μοτοσικλέτα την οποία, όπως προέκυψε, είχε κλέψει τέσσερις ημέρες νωρίτερα από την Καλαμάτα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ίδιος είχε διαπράξει τρεις ακόμη κλοπές, η μια περίπτωση σε σπίτι στον Μελιγαλά, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 280 ευρώ, ένα αλυσοπρίονο και μια κάρτα τραπέζης την οποία μάλιστα προσπάθησέ να χρησιμοποιήσει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Κωνσταντίνο, ανεπιτυχώς.

Ακολούθησε κλοπή σε σταθμευμένο όχημα, από το οποίο αφού έσπασε το τζάμι αφαίρεσε μια τσάντα με προσωπικά έγγραφα, ένα ρολόι και 200 ευρώ.

Με την ίδια μέθοδο, στις 24 Φεβρουαρίου «χτύπησε» ξανά σε σταθμευμένο όχημα στην Καλαμάτα.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages