Ο Θανάσης Βασιλόπουλος νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου

Share This

 


Η “Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση” (ΑΔΑΚ) της οποίας ηγήθηκε έλαβε 83 ψήφους και 14 έδρες έναντι 43 ψήφων και 7 εδρών του “Κινήματος Ενότητας” του δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη, ενώ μία ψήφο χωρίς να λάβει έδρα πήρε η “Λαϊκή Συσπείρωση” με υποψήφιο τον δημοτικό σύμβουλο Καλαμάτας Δημήτρη Οικονομάκο.

Η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ και η εκλογική διαδικασία έλαβαν χώρα σήμερα στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλοπουλος μετά το αποτέλεσμα ανέφερε:

Ευχαριστώ από καρδιάς τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς, Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους απ’ όλη την Πελοπόννησο για την εμπιστοσύνη τους. Η παράταξή μας, η Ανεξάρτητη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση συγκέντρωσε το 66,78% των εδρών στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, λαμβάνοντας 14 από τις 21 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο και εκλέγοντας 6 αντιπροσώπους στη Γ.Σ. της ΚΕΔΕ. Μπροστά μας έχουμε μία κρίσιμη πενταετία, γεμάτη προκλήσεις και προοπτικές.

Ως Αυτοδιοικητικοί οφείλουμε, υπηρετώντας τους Δήμους μας αλλά και συνολικά τις προοπτικές προόδου της Πελοποννήσου, να καλλιεργήσουμε μία ουσιαστική, γόνιμη και παραγωγική συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και ως νέο Δ.Σ. θα εργαστούμε όλοι μαζί για να κάνουμε πράξη για τους δημότες μας, τους Δήμους και την Περιφέρειά μας αυτά που μας αξίζουν!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages