Στην ΟΕΒΕΣ σύσκεψη επαγγελματιών μαζικών εκδηλώσεων στην Καλαμάτα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στην ΟΕΒΕΣ σύσκεψη επαγγελματιών μαζικών εκδηλώσεων στην Καλαμάτα

Στην ΟΕΒΕΣ σύσκεψη επαγγελματιών μαζικών εκδηλώσεων στην Καλαμάτα

Share This

 


Με μεγάλη συμμετοχή επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται σε υπηρεσίες catering και φιλοξενίας κοινωνικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση εργασίας στα γραφεία της ΟΕΒΕ Μεσσηνίας την Πέμπτη 8/2/2024. Είχαν κληθεί και παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των επαγγελματιών φωτογράφων και Dj.

Τη λεπτομερή ενημέρωση γύρω από το νομοθετικό πλαίσιο για τα εργασιακά, τα νέα μέτρα που εφαρμόζει η κυβέρνηση και την προαναγγελθείσα αυστηρή αντιμετώπιση σε περίπτωση μη τήρησής τους ανέπτυξε ο πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών και εστίασης Καλαμάτας Μαλαπέτσας Νικόλαος.

Τη νομική ενημέρωση ανέλαβε ο επίσης προσκεκλημένος στη συνάντηση δικηγόρος κ. Ξηρογιάννης. Μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ομόφωνα αποφασίστηκε από το σύνολο των συμμετεχόντων η πρόθεση τήρησης της νομιμότητας. Παράλληλα ανατέθηκε στον δικηγόρο η σύνταξη πρότυπου συμφωνητικού που θα συνάπτει η κάθε επιχείρηση με τον πελάτη της.

Οι όροι που θα αφορούν στο ωράριο λειτουργίας αλλά και στις συμβατικές, ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις των συντελεστών μιας εκδήλωσης θα είναι κοινοί για όλους, η κάθε επιχείρηση όμως θα μπορεί να το προσαρμόζει κατά τα άλλα στα δικά της δεδομένα. Τέλος εκφράστηκε η επιθυμία σεβασμού και αλληλεγγύης των επιχειρηματιών μεταξύ τους με σκοπό την αναβάθμιση του κλάδου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages