40 νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Καλαμάτα με τη δράση «Γίνε ο Ήρωας ενός Παιδιού»! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

40 νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Καλαμάτα με τη δράση «Γίνε ο Ήρωας ενός Παιδιού»!

40 νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Καλαμάτα με τη δράση «Γίνε ο Ήρωας ενός Παιδιού»!

Share This


 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Γίνε ο Ήρωας ενός Παιδιού», το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, στην Καλαμάτα. Το κάλεσμα για αλληλεγγύη και ανθρωπιά, βρήκε ανταπόκριση από 40 νέους δότες μυελού των οστών να εγγράφονται στη παγκόσμια δεξαμενή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Συμπολίτες μας ηλικίας 18-40 ετών και με καλή κατάσταση υγείας, συνέβαλαν στην υποστήριξη παιδιών που πάσχουν από λευχαιμία. Με μια απλή και διακριτική διαδικασία έξω από το Πνευματικό Κέντρο της πόλης, ενημερώθηκαν από την ομάδα υποστήριξης και έδωσαν τον πολύτιμο χρόνο τους για να γίνει η λευχαιμία παρελθόν.

Το ενδιαφέρον δεκάδων ακόμα συμπολιτών μας εντοπίστηκε από την επικοινωνία τους με τους εκπροσώπους των φορέων, μετά το πέρας της εκδήλωσης, εκφράζοντας την επιθυμία τους να γίνουν δότες.

Η δράση υλοποιήθηκε από το Δήμο Καλαμάτας σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε «Κάθε βιβλίο ένα Ταξίδι – Βιβλιοταξιδεύουμε» και με την υποστήριξη της ΚοινΣεπ «Φάος», της Α.Μ.Κ.Ε «Νήσος Αγάπης», του «Αρχέγονου Κυττάρου Αίματος», του Ναυτικού Όμιλου Καλαμάτα «Ο Ποσειδών», του «Χάρισε Ζωή», του ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Με τη δέσμευση και τη συνεισφορά των εθελοντών, ενισχύθηκε η ευαισθητοποίηση και η στήριξη προς τα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, στηρίζοντας ταυτόχρονα τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών «Φλόγα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages