Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ στην Καλαμάτα με αφορμή άδικη διακοπή ρεύματος σε καρδιοπαθή - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ στην Καλαμάτα με αφορμή  άδικη διακοπή ρεύματος σε καρδιοπαθή

Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ στην Καλαμάτα με αφορμή άδικη διακοπή ρεύματος σε καρδιοπαθή

Share This

 


Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Μεσσηνίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ Καλαμάτας, με αφορμή την απαράδεκτη διακοπή ηλεκτροδότησης σε καρδιοπαθή και μέλος του Συνδικάτου.

Όπως τονίστηκε από το Συνδικάτο, «είναι απαράδεκτη και απάνθρωπη η τακτική που ακολουθεί η ΔΕΗ. Κόβουν το ρεύμα σε σπίτια, χωρίς να τους απασχολεί αν σε κάθε σπίτι υπάρχουν άνθρωποι με προβλήματα υγείας, άνθρωποι συνδεδεμένοι με μηχανήματα, άνθρωποι χωρίς ρεύμα να κινδυνέψουν να χάσουν την ίδια τους τη ζωή.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Μεσσηνίας, μέλος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος, δεν έχει παραιτηθεί από την πάγια θέση του ότι το νερό, το ρεύμα και η υγεία είναι κοινωνικά αγαθά.

Απαιτούμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στην οικία-πατρικό, σπίτι του συναδέλφου ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αναρρωτική άδεια από την επέμβαση που έκανε για πρόβλημα στην καρδιά του.

Απαιτούμε την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στη συγκεκριμένη παροχή και το διακανονισμό των οφειλών του με βάση τη μισθοδοσία και τις ανάγκες του.

Προειδοποιούμε ότι για κάθε εμπόδιο – καθυστέρηση ή αρνητική απάντηση της εταιρείας θα παρέμβουμε άμεσα με δυναμικές κινητοποιήσεις.

Δεν δεχόμαστε να λογαριάζονται οι ζωές μας ως κόστος, δεν δεχόμαστε να ζυγίζουν τη ζωή μας με το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages