Επιστολή στον υπουργός Υγείας από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας για την Ογκολογική - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Επιστολή στον υπουργός Υγείας από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας για την Ογκολογική

Επιστολή στον υπουργός Υγείας από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας για την Ογκολογική

Share This


 Επιστολή με αίτημα την αποκατάσταση της λειτουργίας της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας και τη πλήρωση των κενών θέσεων, απευθύνει το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας στον Υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη. Αναλυτικά:

“Προς τον
Υπουργό Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη

Κύριε Υπουργέ,
Όπως γνωρίζετε στην Ογκολογική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας λόγω απουσίας με αναρρωτική άδεια της μοναδικής ογκολόγου ιατρού έχει διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της. Το πρόβλημα αυτό έχει προκύψει απ΄τις αρχές του έτους, όπως είναι γνωστό στην μονάδα χημειοθεραπείας υποβάλλονται σε θεραπεία πάνω από 200 καρκινοπαθείς και όλο το προηγούμενο διάστημα οι παραπάνω ασθενείς πραγματοποιούσαν τις εξετάσεις τους, τις χημειοθεραπείες τους αλλά και την παρακολούθησή που χρειάζονταν.
Σήμερα, οι χημειοθεραπείες που ήδη είχαν συσταθεί απ΄την ογκολόγο Ιατρό γίνονται υπό την επίβλεψη αιματολόγων Ιατρών.
Όμως αρκετοί απ’ αυτούς αναγκάζονται να μεταβούν στις ογκολογικές μονάδες Τρίπολης, Αθήνας, Πάτρας είτε γιατί είναι νέα περιστατικά και υπάρχει αδυναμία να δοθεί θεραπεία είτε γιατί χρειάζονται επικαιροποιημένα θεραπευτικά σχήματα μπαίνοντας έτσι σε ταλαιπωρία αλλά και σε έξοδα.

Κύριε Υπουργέ,

Παρακαλούμε όπως επιταχύνετε τις ενέργειες σας για αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της ογκολογικής μονάδας της πόλης μας, δεδομένου ότι εξυπηρετεί και ασθενείς απ΄τους Νομούς Λακωνίας και Ηλείας .
Επίσης, όπως καλυφθούν οι οποιεσδήποτε κενές οργανικές θέσεις υπάρχουν σε ιατρικό, παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, αφού όλοι μας αναγνωρίζουμε το μεγάλο έργο που παρέχουν οι υγειονομικοί του Νοσοκομείου μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages